Kredi kartı abonelikleri limitsiz oluyor!

Dergi abonelikleri gibi belirli dönemleri kapsayan ödemeler için bu yeni sistemle tanışmalısınız!

Kart limitini doldurmadan...

Ödeme sistemleri yönetim platformu iyzico, sistemine eklediği yeni özellikle kullanıcıların arzu ettiği yenilikleri sunmaya devam ediyor. iyzico, Gazete ve dergi abonelikleri, dernek aidatları, spor salonu ve kurs ücretleri gibi belirli dönemleri kapsayan ödemeler için önemli avantaj sunacak ''Abonelik Sistemi'' özelliğini devreye alıyor. Bu özellik, müşterilerin kredi kartı limitlerini doldurmadan, abonelik ve üyelik gibi ödemeleri aylık olarak yapabilmeyi mümkün kılıyor. Aynı zamanda şirketlere de online üyelik sistemiyle yeni müşteriler kazanma imkanı sağlıyor.

iyzi Payments'ın yenilikçi ödeme sistemleri yönetim platformu iyzico, sisteme eklediği yeni özellik ile Türkiye pazarında fark yaratmaya devam ediyor. PCI-DSS güvenlik standardı sunan iyzico sistemine yeni eklenen bu özellik, hem e-ticaret sitelerine kolaylıklar sağlarken, hem de kullanıcıların alışverişlerinde daha fazla seçeneğe sahip olmasını sağlıyor.

Abolik sisteminin avantajı

Abolik sisteminin avantajı

Abonelik sisteminin avantajı çok büyük!

iyzico sistemine eklenen ve son dönemde online içeriklerin gelişmesiyle birlikte büyük önem kazanan ''Subscription'' yöntemini tüm e-ticaret sitelerinin hizmetine sunacak olan Abonelik Sistemi özelliği, şirketlerin sundukları ürün veya hizmet karşılığında aylık ücret alabilmelerini sağlıyor. Şirketler, haftalık – aylık ya da 3 aylık gibi kendi istedikleri periyodlarla ödeme tahsil edebilirken, ödemeleri ayın diledikleri gününe planlayabiliyorlar. Böylece aylık abonelik ödemesi gerektiren ürün ve hizmetler için e-ticaret siteleri taksitlendirme seçeneğini kullanmak zorunda kalmıyor.

Bu özellik müşteriler açısından da oldukça avantajlı. Zira taksitli ödeme yönteminde müşterinin kredi kartında ödemenin toplamı kadar limite blokaj koyulurken, iyzico Abonelik Sistemi'nde karta blokaj koyulmuyor ve sadece aylık ödenmesi gereken tutar tahsil ediliyor. Bu sayedes iyzico sisteminin kullanıldığı platformlarda gazete ve dergi abonelikleri, dernek aidatları, spor salonu ve kurs ücretleri gibi belirli dönemleri kapsayan ödemelerde müşterilerin kredi kartı limitleri bir anda dolmayacak.

iyzico ürünün geliştiricisi olan ve kullanıcılardan gelen geri bildirimlere büyük önem veren iyzi Payments, bu doğrultuda yenilikler için çalışmaya devam ediyor. Çok yakında iyzico Plus ve iyzico Premium ürünleriyle birlikte taksitlendirmeyi kullanıcılarına sunacak.

Okuyucu Yorumları