Nokia N97 ne zaman gelecek? İşte ilk ipucu...

Nokia'nın son bombası N97 ne zaman piyasaya çıkacak, fiyatı ne kadar olacak? İşte ilk ipuçları...

Nokia N97 ufukta göründü!

Cep telefonu devi Nokia'nın son zamanlarda en çok merak uyandıran telefonu şüphesiz N97 oldu. 2008 sonunda tanıtlan Nokia N97 dokunmatik ekranı ile dikkat çekiyor. 640x360 çözünülürlüğe sahip olması ve 32 GB'lık dahili belleği ile merak uyandıran telefonun ne zaman piyasada olacağı hariç hemen her detayını öğrenmiştik. Aslına bakarsanız Nokia'dan halen bir açıklama gelmedi ama piyasaya çıkışın ipuçları, e-ticaret sitelerinde ortaya çıkmaya başladı.

İngiltere'de satış yapan Play.com adlı e-ticaret sitesinde Nokia N97'nin ilk izine dün rastlandı. Site 5 MP kameraya da sahip olacak olan telefon için bir süreliğine de olsa, ön sipariş alımı gerçekleştirdi. Nokia'nın henüz fiyat bilgisi bile belirtmediği telefon, Play.com'da 700 dolar (yaklaşık 1.150 TL) karşılığında satışa sunuldu. Site yetkilileri telefonların en geç 31 Mart 2009 tarihinde alıcılara gönderilmeye başlayacağını iddia ediyordu.

Ancak ön sipariş alımı, bugün itibarı ile durduruldu. Şu an siteye giriş yapanlar, karşılarında sadece "Çok yakında" ibaresini buluyorlar. Bakalım dün yayınlanan ön sipariş formunda belirtilen tarih ve fiyat gerçek olacak mı?

Okuyucu Yorumları