OnePlus Mini gerçek olmaya çok yakın!

Bir süredir dedikodusu yapılan "minik" Android canavarı, artık gerçek olmaya daha yakın!

Dedikodu gerçek oluyor!

OnePlus Mini söylentileri, şirket CEO'sunun yıl sonuna kadar yeni bir akıllı telefonun piyasaya sürüleceğini belirtmesinin ardından iyice artmış durumda. Yeni sızıntılar ise cihazın güçlü özelliklere sahip olacağını gösteriyor.

G for Games sitesine konuşan ismi açıklanmayan kaynaklar, OnePlus Mini'nin MediaTek Helio X10 yonga seti, 2GB RAM, 32GB depolama alanı ve microSD kart yuvasına sahip olacağını belirtiyor.

Telefon 5 inç 1080p çözünürlüklü ekranıyla OnePlus 2'den daha küçük bir ekrana sahip. Ancak karşımızda çok da küçük bir cihazın olmadığını söyleyebiliriz.

OnePlus Mini'de yer alacak 3.000mAh batarya ve Quick Charge 2.0 hızlı şarj yeteneği USB Type-C bağlantı arabirimi ile destekleniyor. Cihazın ayrıca Bluetooth 4.1 teknoloji de sunacağı belirtiliyor.

OnePlus, NFC bağlantısını bırakma kararından vazgeçmiş görünüyor. Mini modelinde Android Pay ödeme seçeneği kullanıma hazır olarak yer alacak.

Yeni akıllı telefon üzerindeki 13MP kamera sensörü 4K video çekimine olanak sağlarken ön tarafta yer alan selfie kamerası 5MP'lik bir görüntü kalitesine sahip olacak.

Cihazın 250 dolarlık bir fiyat etiketiyle Aralık ayında piyasaya sürülebileceği belirtiliyor.

Okuyucu Yorumları