Online oyun dünyasının kapıları açılıyor...

Knight, Runes of Magic ve diğerleri. Tüm bu oyunlara kullanıcıları ücretsiz olarak kim ulaştırıyor?

Ücretsiz online oyun keyfi!

K2 Network'ün yayınladığı ve günümüzün en popüler free2play online oyunları olan, Knight Online, War Rock, Runes of Magic gibi yeni nesil çok oyunculu oyunları artık Samsung Fun Club kullanıcılarına funclub.tr.samsungmobile.comadresinde sunuyor.

MMORPG türleri arasında en çetin karşılıklı mücadelelerin verildiği amansız bir dünya olan Knight Online ile yoğun ve hızlı savaşlarıyla adrenali yüksek, modern bir FPS (First Person Shooter – Birinci Bakıştan Vuruş), taktik oyunu olan War Rock'a artık Samsung Fun Club portalinden ulaşılabilecek. Oyun tutkunları oyunla ilgili güncellemeleri Samsung Fun Club üzerinden takip edebilecek ve isterlerse alışveriş de yapabilecekler.

War Rock Dünyanın en ölümcül silahları ile donanmış ve en tehlikeli araçlarını kontrol eden oyuncular havada, karada ve denizde olmak üzere hikaye ile şekillenen üç öldürücü oyun modunda saldırıya geçiyorlar. Oyun, ücretsiz oynanabiliyor (free2play) ve ücretsiz olarak indirilebiliyor (free2download). Dolayısıyla oyuncular vakit kaybetmeden dünyanın farklı yerlerinden diğer oyuncular ile mücadeleye başlayabiliyor.

İsterlerse geniş silah ve savaş teçhizatlarıyla kendilerini donatıyor ve süvari olarak ya da Blackhawk helikopterleri, K1 tankları ve F-15 Kartalları gibi zırhlı araçlar kullanarak düşmanlarıyla savaşıyor. Her oyuncu birbiriyle kıran kırana mücadele halinde olan ya NIU asilerine ya da Derbaran Silahlı Kuvvetlerine katılıyor ve Savaş Mühendisi, Tıbbi Görevli, Akıncı, Keskin Nişancı ya da Ağır Süvari görevlerinden birini seçiyor. Deneyim kazandıkça oyuncunun mevkisi yükseliyor, yeni teçhizatlara ulaşıyor, hatta General rütbesine kadar yükselebiliyor!

Ve Knight online dünyası...

Ve Knight online dünyası...

Knight Online Dünyası ise MMORPG türleri arasında en çetin karşılıklı mücadelelerin verildiği amansız bir dünya. Önce kendine bir ulus seçen oyuncular, soylu El Morad krallığı ile korkunç Karus arasında destansı savaşa katılarak birbirine ardına gelen mücadelelerle onurları adına savaş veriyorlar. Oyuncular isterlerse klanlar kurabiliyor, Şövalye unvanına erişmeye çalışıyor, savaş yeteneklerini artırmak için çeşitli maceralara atılıyor, hatta kendi uluslarının kralı bile olabiliyorlar. Knight Online bu gözü pek savaşların yanı sıra oyuncularına yamalar halinde düzenli güncellemeler göndererek savaş heyecanını her hafta daha da artırıyor.

Online oyun dünyasının en yenilerinden biri olan Runes Of Magic'de, Samsung Fun Club sayfalarından kullanıcılar ile buluşuyor. Runes of Magic ücretsiz olarak indirilebilen ve aylık abonelik ücreti olmayan çok oyunculu online bilgisayar fantezi oyunu (MMORPG) olarak oyuncuları yepyeni heyecanlara sürüklüyor. Eski sırlar ve mucizelerle dolu sihirli dünya Taborea'nın kapılarını açıyor, efsanevi ve tehlikeli yaratıklarla tanışarak gizemli kayıp krallığın sırrını çözüyorsunuz. Taborea'yı keşfetmek ve bu dünyanın tarihini yazmak sizin elinizde! Runes of Magic'in Türkiye versiyonu, mevcut versiyonundan, oyun dilinin Türkçe olması ve Türk kültürel öğelerinden esinlenerek tasarlanması açısından farklılık gösteriyor. Runewaker ve GamersFirst ekipleri Türk kültürünün izlerini ve etkisini Runes of Magic'e yansıtmak için çok özenli bir çalışma yürüttüler.

Samsung Fun Club, GamersFirst ile beraber bu oyunları tamamen ücretsiz olarak kullanıcılarına sunuyor. Bu ortaklık ile Samsung kullanıcıları da dünya çapında oynanan bu oyunları oynayabilecek; dünya çapında oyuncular ile iletişim kurabilecekler.

Oyunlar hakkında detaylı bilgi funclub.tr.samsungmobile.comalınabiliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları