ÖSS Sonuçları Cep Telefonunuzda

Turkcell’in ÖSYM ile birlikte gerçekleştirdiği “ÖSS Mobil Bilgi Servisi”yle Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından açıklanacak olan 2005 yılı ÖSS sonuçları, Turkcell aboneleri tarafından SMS ile anında öğrenilebilecek.

ÖSS Sonuçları Cep Telefonunuzda

Turkcell’in gençlik kulübü GNCTRKCLL’e üye olan aboneler için ise sonuçlar sadece 1 SMS ücreti/2 kontör karşılığında otomatik olarak gönderilecek.

ÖSS Mobil Bilgi Servisi’nden yararlanmak isteyenlerin yapması gereken tek şey, sonuçlar açıklanmadan önce kısa mesajla TC kimlik numaralarını yazarak 3366’ya göndermek.

Sorgulama mesajlarında sadece “TC kimlik numarası” yazılması halinde cevap mesajında tüm puanlar iletilecektir. “TC kimlik numarası boşluk OSS boşluk SAY” yazılması halinde sadece sayısal puan, “TC kimlik numarası boşluk OSS boşluk SOZ” yazılması halinde sadece sözel puan, “TC kimlik numarası boşluk OSS boşluk EA” yazılması halinde sadece eşit ağırlıklı puan, “TC kimlik numarası boşluk OSS boşluk DIL” yazılması halinde ise sadece dil puanı sonucu iletilecek. Gönderilen mesajlar ve sorgulamaya gelen her cevap mesajı, faturalı hatlar için 1 SMS, ön ödemeli hatlar için (Hazır Kart ve Muhabbet Kart) 2 kontör üzerinden ücretlendirilecek.

Turkcell’in gençlik kulübü GNCTRKCLL üyeleri ise bu servisten sadece 1 SMS/2 kontöre yararlanabilecek. GNCTRKCLL’liler sadece sorgulama mesajları için 1 SMS/2 kontör ücretlendirilecek olup, geri dönen cevap mesajlarından ücret alınmayacak. GNCTRKCLL’liler ayrıca cep telefonlarından başka arkadaşlarının da sınav sonuçlarını öğrenebilecek.

Okuyucu Yorumları