Pixel 2 ve Pixel 2 XL Teknik Özellikleri Sızdı

Önümüzdeki hafta tanıtılacak olan Pixel 2 ve Pixel 2 XL'nin teknik detayları, ortaya çıkıyor!

Pixel 2 ve Pixel 2 XL sızdı!

Google'ın Pixel 2 ve Pixel 2 XL telefonlarının tanıtılmasına bir hafta kala, cihazların teknik özellikleri internete sızdı.

Android Authority'nin eline geçen dahili Google belgesine göre iki telefon da Qualcomm Snapdragon 835 ile gelecek. Cihazların 64GB veya 128GB depolama ile geleceği söyleniyor ancak RAM miktarı raporda belirtilmiyor. Telefonların ikisinde de stereo hoparlör bulunacak ancak kulaklık girişi yer almayacak.

Birer E-Sim slotuyla geleceği söylenen yeni Pixel'ler, Android Oreo ile çalışacak. Son olarak iki Pixel 2 de IP67 su ve toz dayanıklılığı sunacak. Telefonların tek kamerayla mı yoksa çift kamerayla mı gelecekleri şimdilik bilinmiyor.

İki telefonun da tasarımı ve pil boyutu, önceki sürümlerine göre farklı olacak. Büyük ekranlı Pixel 2 XL 3.520mAh pil ile gelirken Pixel 2, sadece 2.700mAh pil ile gelecek. Pixel 2 XL'nin "kavisli QHD" ekranla geleceği iddia ediliyor.

Sızan bilgiler tasarım, kamera ve fiyat hakkında pek ipucu vermiyor. Pixel 2 ve Pixel 2 XL 4 Ekim'de tanıtılacak ve tanıtım yapıldığında öğrendiklerimizi sizlerle hemen paylaşacağız.

Okuyucu Yorumları