Samsung'dan i900 OMNIA ve i-8510 INNOV8

Samsung Türkiye, yeni ürünlerini i900 OMNIA ve i-8510 INNOV8'i duyurdu. İşte Samsung'un yenileri...

Samsung'un yeni yıldızları

Samsung'un ilk 8 MP kameralı cep telefonu i-8510 , gelişmiş ve güçlü mobil fotoğrafçılık ve multimedya uygulamaları için özel olarak tasarlandı.

Samsung Electronics yeni eğlence telefonu i-8510'i tanıttı. i-8510 gelişmiş kamera teknolojisi, surround sesli sinematik videosu, mobil internet ve mobil oyun özellikleri ile fotoğraf çekmeyi ve multimedya uygulamalarını bambaşka bir boyuta taşıyor

Mobil multimedya için etkin bir biçimde tasarlanan i-8510; teknoloji bağımlılarına yenilikçi multimedya eğlence özelliklerini sunarken, kolay kullanımı ile de cep telefonlarını en etkin biçimde kullanmak isteyenlere de hitap ediyor.

İlk 5 megapiksel çözünürlüklü kameraya sahip cep telefonunu 2004 yılında pazara sunan Samsung, 1 yıl sonra 7 megapiksel kameralı cep telefonunu ve 2006 yılında ise çığır açan 10 megapiksel kameralı cep telefonunu Kore'de satışa sunmuştu.

Samsung'un ilk 8 megapiksel kameralı cep telefonu olarak bilinen; Yüz Tanıma Modu, seçenek aktive edildiğinde sadece gülümsendiği an fotoğraf çeken Gülücük Yakala! ve yine aktive edildiğinde resmi çekmek için gözlerin açık olduğu anı yakalayan Göz Kırpma Modu gibi en son teknoloji görüntüleme uygulamaları kullanarak en değerli anlarını yakalamak ve saklamak için iyi bir seçim.

8MP ile yüksek kalitede fotoğraflar

8MP ile yüksek kalitede fotoğraflar

Kullanıcılar fotoğraflarını, videolarını ve müziklerini MovieMaker ve Story Board uygulamaları ile kişiselleştirebiliyor ve düzenleyebiliyor. Cep telefonu ayrıca dijital fotoğraf çerçevesi olarak da kullanılabiliyor ve kullanıcıların en beğendikleri fotoğrafları sergilemelerine olanak tanıyor.

i-8510'in kristal berraklığındaki 2.8 inç 16 milyon renkli LCD ekranı, kullanıcılara 8 megapiksel ile yüksek kalitede fotoğraf çekimini, video ve oyun deneyimini yaşatmak için özel olarak tasarlandı.

8GB ya da 16GB dahili hafızaya sahip ve seçeneklerini daha da yükseltmek isteyen kullanıcılar için harici hafıza yuvası bulunan i-8510 yüksek miktarlarda verinin depolanmasına olanak tanıyor.

DivX, WMV, Real Player ve MPEG4 gibi video oynatıcı formatlarını destekleyen i-8510 ile kullanıcılar cep telefonlarında sinema keyfini yaşayabiliyor.

Samsung, i-8510 ile oyunseverleri de unutmadı

Samsung, i-8510 ile oyunseverleri de unutmadı

Harici çift hoparlörü ve DNSe 2.0 (Digital Natural Sound) tarafından desteklenen 3D surround ses sistemi, tüm video klipleri ve filmleri çok daha gerçekçi kılıyor.

i-8510 ayrıca oyunseverler için de ideal. 25 Temmuz tarihinde başlayan Dünya Siber Oyunlar 2008'in de resmi cep telefonu olan i-8510 'de dünyanın en ünlü oyunlarından Asphalt ve FIFA 08 yer alıyor.

Optik faresi ve 4 yönlü navigasyon tuşu sayesinde kullanıcılar PC'lerindeki gibi tarama yapabilirken, HSDPA yüksek hızlı Internet ve WiFi bağlantısı kullanıcıların nerede olurlarsa olsunlar rahat ve kesintisiz Internet'e girmelerine olanak sağlıyor.

GPS teknolojisi ile donatılmış olan telefon navigasyon ve Geo-İzleme hizmeti de sunuyor. İşletim sistemi olarak ise i-8510 Symbian V9.3 kullanmakta.

Ve Samsung'un diğer bombası: i900

Ve Samsung'un diğer bombası: i900

Samsung Electronics Co. Ltd., İş dünyasına hitap eden ofis uygulamalarıyla eğlence ve çoklu ortam özelliklerinin buluştuğu i900'ü satışa sundu.

Samsung i900 yüksek performanslı business içeriğini, maksimum dinamik multimedya deneyimi ve Wi-Fi özelliği ile birarada sunuyor. Latince'de "herşey", Arapça'da "dilek" anlamına gelen ve ilk kez 2008 Haziran ayında görücüye çıkan i900, Eylül ayından itibaren Türkçe dil desteğiyle ülkemizde de satışa sunulacak.

Cep Telefonunda PC Ortamı

Dokunmatik arayüzü sayesinde yeni Samsung i900 , kullanıcıların Microsoft Outlook, PowerPoint, Excel ve Word gibi ofis uygulamalarını masaüstü bilgisayarlara benzer bir deneyimle kontrol etmelerine olanak veriyor. Windows Mobile 6.1 Professional İşletim Sistemini kullanan Samsung i900, kullanıcıların Microsoft Office dosyalarına yalnızca erişimine değil, bunun yanı sıra yeni dosyalar oluşturma ve mevcut dosyaları düzenlemelerine olanak veriyor. Samsung i900'nın dizüstü bilgisayarlara benzer optik faresi, menüler arası gezinmeyi kolaylaştırırken, tek elle konforlu bir kullanım sunuyor.

Canlı, Renkli Multimedya Deneyimi

Canlı, Renkli Multimedya Deneyimi

Samsung i900, 3.2 inçlik WQVGA LCD ekranı sayesinde üst seviye dijital eğlence deneyimi sunuyor. DivX, Xvid ve diğer video formatlarını destekleyen MultiCodec teknolojisi, dosyaların format dönüşümleri sırasında oluşabilecek karışıklığı ortadan kaldırıyor.

MP3, farklı formatlardaki video ve fotoğraf dosyalarını destekleyen i900 FM radyo'suyla da adından söz ettirecek bir ürün. Kullanıcılar aynı zamanda daha uzun süreli çalma ve oynatma için uzun ömürlü, telefondan ayrılarak istenildiğinde yenisiyle değiştirilebilen bataryanın güvencesine sahip oluyorlar.

Samsung i900 'da ayrıca otomatik fokus (AF), yüz ve gülümseme tanıma özellikleri ile otomatik panoramik çekim özelliklerini barındıran 5 Megapiksellik bir kamera bulunuyor. Ürünün 16 GB'lık cömert dahili hafızası dijital dosyalar için geniş depolama alanı sunuyor.

Hafıza gerek duyulursa microSD kart ile genişletilebiliyor. Kullanıcıların seyehatleri sırasında gidecekleri yeri kolaylıkla bulabilmelerini sağlayan, navigasyon ve Geo İzleme uyguamalarını barımdıran GPS sistemi de i900 'nın standart özelliklerinden biri.

Kullanıcı dostu TouchWiz!

Kullanıcı dostu TouchWiz!

Samsung'un patentli TouchWiz kullanıcı arayüzü, veri ve metin girişini kolaylaştırıyor.

Kişiselleştirilebilen kısayol grafik ikonları sayesinde, kullanıcılar cep telefonlarını kullanma şekillerini kendi kişisel tercihlerine göre düzenleyebiliyor.

Samsung i900'nın yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekranı sezgisel tıklama, sürükleme ve bırakma işlemlerini ekrandaki Q-klavyesi sayesinde de yapabiliyor.

Samsung tasarımda mükemmelik peşinde
Samsung i900, Samsung'un tasarımdaki liderliğini temsil ediyor. Maksi-telefon özelliklerin yanısıra ince ve şık tasarımın ön plana çıktığı bu model, stil sahibi olan ve tam fonksiyonellik arayan kullanıcıların tercihi olmaya aday.

12 mm kalınlığındaki ultra-ince telefon platin kaplama görüntüsüyle ile kullanıcıların ellerine çok yakışıyor.

Samsung i900'ün Teknik Özellikleri

Samsung i900'ün Teknik Özellikleri

Şebeke- HSDPA (7.2 Mbps bağlantı), EDGE / GPRS 850/900/1800/1900

İşletim Sistemi- Microsoft Windows Mobile 6.1 Professional

Ekran Özellikleri- 3.2" WQVGA TFT LCD (240 x 400)

Kamera- 5 Megapixel CMOS, Otomatik Fokus, Görüntü sabitleyici, Geo-İzleme, Otomatik Panoramik Çekim, Wide Dynamic Range, Yüz ve Gülümseme Tanıma özelliği

Video Kamera- DivX / XviD / H.263 / H.264 / WMV / MP4, Video kayıt

Video Düzenleme- Videoyu kesme, seslendirme, canlı seslendirme, altyazı ekleme ve görüntü yakalama.

Müzik ve Ses- RDS'li FM Radyo, MP3/ AAC / AAC+ / WMA / OGG / AMR, Bluetooth Stereo Kulaklı (A2DP)

Katma Değerli Özellikler- GPS, TouchWiz UI, MS Office Dokümanları Görüntüleme, Gelişmiş PIM Uygulamaları, Push E-Posta, Oto Rotasyon, TV Çıkışı

Bağlantı- Bluetooth 2.0 / USB 2.0 / Wi-Fi

Bellek 16GB Flash + Harici Hafıza yuvası:microSDHC™ (maksimum 16GB)

Boyutlar- 112 x 56.9 x 12.5

Batarya- 1440 mAh

Bilgi için
Samsung Türkiye - 0212 288 56 38


Not: Firma basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları