Siemens Tedarikçi Günü 22 Ocak'ta gerçekleşecek!

Bu yıl 8'incisi düzenlenen Siemens Tedarikçi Gününe "Fırsat Eşitliği Ödülü" damgasını vuracak.

Siemens Tedarikçi Günü 22 Ocak'ta!

Siemens Türkiye, gelenekselleşen Tedarikçi Günü'nün sekizincisini 22 Ocak Salı günü Conrad İstanbul Bosphorus'ta "Sınırları Aş" mottosuyla gerçekleştirecek. Türkiye'nin önde gelen satın alma ve satış profesyonellerini bir araya getirecek etkinlikte, Siemens'in Vizyon 2020+ stratejisi ve geleceğe yönelik projeleri paylaşılarak, dijitalleşmenin getirdiği avantajlar masaya yatırılacak.

Bu yılki etkinlikte ilk kez "Fırsat Eşitliği Ödül Töreni" de düzenlenecek. Siemens Türkiye'nin tedarikçilerine yönelik ilk defa hayata geçirdiği ödül programı, kadınların iş hayatında daha aktif rol almasını sağlayan ve çeşitliliği destekleyen şirketleri her yıl ödüllendirmeyi hedefliyor.

Siemens Tedarikçi Günü, etkinlik boyunca CHIP Online'dan canlı olarak yayımlanacak. 22 Ocak Salı günü 10:00'dan itibaren CHIP Online ana sayfasında canlı yayın için hazırlayacağımız sayfaya gelebilir ve etkinliği canlı olarak izleyebilirsiniz.

"Sınırları Aşıyoruz" sloganı ile yeni fırsatlar

Siemens Türkiye Tedarik Zinciri Yönetimi Bölüm Direktörü Tuğrul Günal'ın açılış konuşmasıyla başlayacak etkinlik, "Sınırları Aşıyoruz" paneliyle devam edecek. Siemens'in Vizyon 2020+ stratejisi doğrultusunda gerçekleştireceği yapılanmanın tedarik süreçlerine etkilerinin değerlendirileceği "Sınırları Aşıyoruz" panelinde ayrıca Siemens paydaşlarına yepyeni fırsatların kapısını açacak olan ele alınacak olan yeni yapılanma da mercek altına alınacak.