Toshiba'dan 'akıllı ve kişisel' televizyon!

Toshiba'nın yeni televiyonu, karşısına geçeni tanıyor ve ona göre davranıyor! İşte o televizyon...

Toshiba'dan 'akıllı TV'!

Toshiba'nın gelişen teknolojisiyle birlikte kişiselleşen televizyonlar artık izleyicisini de tanıyor. Yeni SL833 serisi; karşısına geçen kişiyi tanıyıp sevdiği kanalı ya da programları açıyor. Her hafta ya da sıklıkla izlediğiniz programları siz televizyon karşısına oturup açmadığınız zaman televizyon sizin izlemek isteyebileceğinizi düşünüp, otomatik kaydediyor. Ayrıca, kullanıcının ayarladığı ses düzeyi, renk kalitesi, kanal listesi, ışık-parlaklık seviyesi gibi bilgileri hafızada tutabiliyor. Ayarları yapan kullanıcı daha sonra ekran karşısına geçtiğinde tek tuşla seçip kaydedilmiş görüntüler dâhil seçilmiş ayarları otomatik olarak yeniden yüklüyor. Toshiba SL833 serisinde, bu kişiselleştirme özellikleri "4 kullanıcıya" kadar kullanılabiliyor.

Net sahneler için Full HD görüntü kalitesi

SL833 serisi televizyonlar kusursuz görüntüler sağlayan Edge LED arka plan aydınlatmalı ekrana sahip. Resolution özelliği, gösterilen filmlerin görüntü kalitesini yükselterek ekrandan en iyi sonucun alınmasını sağlıyor. Active Vision'ın M100 HD 100 Hz teknolojisine sahip Motion Picture Enhancement, "Hareketli görüntüleri iyileştirme" özelliği ise hareketli sahnelerin hızlı görüntülerine yumuşaklık katıyor.

Kişiselleştirebilme özelliği sayesinde kolay kullanım

Kişisel-TV özellikleri sayesinde yeni SL833 serisi televizyonlar çok kullanışlı. Dört kişiye kadar kişisel görüntü ve ses ayarının yanı sıra kişisel kanal listesi de kaydedilebiliyor ve televizyon yeniden açıldığında cihaz daha önceden seçilmiş ayarları otomatik olarak yeniden yüklüyor.

Toshiba Places uygulamasına kolay erişim

USB portlardan birine takılan Opsiyonel WLAN aracılığıyla yeni DLNA sertifikalı televizyonlar kolayca ev ağlarına bağlanabiliyorlar. Bu özellik sayesinde televizyonlar Toshiba'nın internet üzerindeki içerik aktarma, satın alma ve paylaşma platformu olan Toshiba Places uygulamasına bağlanabiliyor. Daha da ötesi, HbbTV 1 destekli televizyonlar Windows 7 uyumluluğu sayesinde ev ortamında kolayca içerik paylaşılabilmesine olanak tanıyorlar.

SL833 serisi özellikleri

SL833 serisi özellikleri
Büyütmek için üzerine tıklayın

SL833 serisi özellikleri

- Full HD 16:9 LCD panel, Edge LED arka plan aydınlatma

- 1,920 x 1,080 piksel

- Active Vision M100 HD (100Hz)

- Kişisel-TV özellikleri: Dört kullanıcıya kadar ayar kaydı, kişisel ses düzeyi hafızası ve kişisel kanal listeleri

- Akıllı-TV özellikleri:
Toshiba Places uygulamasına erişim, HbbTV1, WLAN hazır, DLNA sertifikalı, Windows 7 uyumlu,

- Çözünürlük: 4 x HDMI, 2 x USB (Film, resim, müzik)

- DVB-T, DVB-C, H.264, CI -desteği

- Eco Flower

- Ekran boyutları: 32SL833: 81cm (32"); 37SL833: 94cm (37"); 42SL833: 107cm (42''); 46SL833: 117cm (46")

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları