Vatan Bilgisayar'da hem indirim, hem de puan!

Vatan Bilgisayar, 13-15 Ağustos tarihleri arasında düzenlediği yaz kampanyasını duyurdu!

Hem indirim var hem de puan!

Vatan Bilgisayar, Türkiye çapındaki 27 mağazasında, web sitesinde ve çağrı merkezinde geçerli olan yeni kampanyasını duyurdu.

13-15 Ağustos 2010 tarihleri arasında geçerli olan yaz kampanyası çerçevesinde Vatan Bilgisayar müşterilerine tüm ürünlerde World'e özel %18 KDV kadar indirim ve 6 taksit fırsatı sunuluyor. Vatan Bilgisayar müşterileri ayrıca kampanya kapsamında yapılan alışverişin %6'sı oranında da World puan hediye kazanıyorlar.

Yüzlerce markaya ait, bilgisayardan müzik aletlerine, küçük ev aletlerinden televizyona kadar binlerce ürün yelpazesine sahip Vatan Bilgisayar'dan yapılan tüm alışverişlerde geçerli olan kampanya, tüm Vatan Bilgisayar Hiperstore ve Vatan Notebook mağazalarında, www.vatanbilgisayar.com sitesinde ve çağrı merkezinde geçerli.

Vatan Bilgisayar mağazalarında görev yapan ve teknoloji konusunda özel eğitim alarak uzmanlaşmış satış danışmanları, teknoloji tutkunlarının ihtiyaç ve beklentilerini dinleyerek onları en uygun ürüne yönlendiriyor. Böylece doğru teknolojiyi seçmek ve bütçeye en uygun alışverişi yapabilmek mümkün oluyor. Vatan Bilgisayar müşterileri düzenlenen kampanyalarla monitör, cep telefonu, dijital fotoğraf makinesi ve benzeri birçok ürüne çok özel fiyatlarla sahip olabiliyor.

www.vatanbilgisayar.com

Basın bülteninden deerlenmiştir

Okuyucu Yorumları