Windows 7'nin geleceğe yönelik 8 özelliği

Windows 7 sadece "kilo vermiş bir Vista" değil: İşte bu iddiayı doğrulayan 8 kritik özellik...

Kilo vermiş Vista'dan fazlası

Şu anda masaüstü kullanıcılar için yeni bir işletim sistemindeki en önemli etken, Windows Vista'da olduğu gibi yüksek donanım ihtiyaçları olmaması. Windows 7'nin de ana fikri zaten bu, sıradan bir sistemde yüksek performans. Ancak işler göründüğü kadar basit değil, iş dünyası da sadece donanım güncelleme maliyetine odaklanmış gibi görünebilir ama bu gerçeğin sadece küçük bir parçası.

Bilgisayar dünyasında ekonomik krizle ve yeni teknolojilerle birlikte bir takım değişimler ve çalkantılar oluyor. Bu değişimlerin ve belirsizliğin zirve yaptığı bir dönemdeyiz. Acaba gerçekten önümüzü görebiliyor muyuz? İşte bunu sormak gerekiyor.

Haberin devamında: Rastlantı mı, geleceği görmek mi? Windows 7'nin en kritik 8 özelliği...

Microsoft: Rastlantı mı, geleceği görmek mi?

Microsoft: Rastlantı mı, geleceği görmek mi?

Araştırmalar da bu soruyu sormayı başaran büyük şirketler için yanıt bulmaya çalışıyor. Şu anda elimizdeki verilerle görebildiğimiz yol haritası, gözümüzün önünde duran bazı özelliklerin aslında ne kadar kritik rol oynayacağını gösteriyor.

Microsoft ya Windows 7'yi planlarken kendisini aştı ve sizlere birazdan bahsedeceğimiz, yakın gelecekteki trend değişimlerini çok net gördü, ya da muhteşem bir rastlandılar zinciri söz konusu! Kasıtlı olsun ya da olmasın, önümüzdeki günlerde bilgisayar dünyasında ivme kazanacak trendlerle Windows 7'nin özellikleri uyumlu.

Şimdi galerimizde Windows 7'nin, gelecek trendlerle uyumlu 8 kritik özelliğine bakalım...

Okuyucu Yorumları