Windows Live'da Twitter keyfi

Windows Live kullanıcıların uzun zamandır yapmayı özledikleri bir şey geliyor; hem de çok yakında!

Windows Live'dan müjde!

Twitter özellikle anlık durum bildirmek isteyen kullanıcıların, ilk ve tek tercihi olarak uzun bir süredir hayatına devam ediyor. Windows Live kullanan ve twitter üzerinden durumlarını güncelleyen kullanıcılarsa, bir yıl kadar önce bu özellikten mahrum bırakılmışlardı.

Bir anda twitter'sız kalan WL kullanıcılarının yüzünü güldürecek gelişmelerse, LiveSide.net'in araştırmalarından sonra ortaya çıkarıldı. LiveSide.net'e göre, twitter desteği WL için yeniden gelecek. Bu duruma verilen ilk örnekse; Windows Mobile Phone için gelecek olan yeni güncelleme olan Mango. Geçen hafta yapımcılar ve ürünü deneyecek kişiler için özel olarak kullanıma açılan Mango'nun beta testinde, twitter kurulumu yapılabildiği ortaya çıktı. Sisteme herhangi bir şekilde twitter kurmak istenildiğindeyse şöyle bir uyarı yazısı ile karşılaşıldı; "Telefonunuza Twitter eklemek için, önce Windows Live hesabınızla bağlanmış olmanız gerekmektedir."

Twitter'ın dönüşünü müjdeleyen bir diğer önemli işaretse; CNET için blog yazan Manan Kakkar'ın, Mango'nun basın lansmanı sırasında söyledikleri oldu. Kendisi; "Mango ile Windows Live'a geri dönülecek." diyerek, yeni güncellemeyle birlikte Windows Live desteğinin kesin olarak geleceğine değindi.

Bütün bu gelişmelere rağmen, halen gelecek olan twitter desteğinin ne gibi özelliklere sahip olacağını bilmiyoruz. Sevindirici haberse, WL kullanıcılarının yakın zamanda twitter desteğine kavuşacak olmaları.

Okuyucu Yorumları