Yeni güncellemeler bize ne getirecek?

Online dünyanın popüler oyunu Knight Online'daki güncellemeler bizim için ne ifade ediyor?

Knight Online'da neler oluyor

Knight Online'da gerçekleştirilen güncellemeleri ve bu güncellemelerin kullanıcılara, özellikle Türk kullanıcılarına neler getireceğini Knight Online Prodüktör Yardımcısı Joey Hibbard'a sorduk.
Yeni güncellemeler ile birlikte oyunda neler değişiyor?

Son zamanlarda yıllık büyük güncellemelerden ziyade daha sık ve düzenli güncellemelere yöneldik. Genel olarak ayda bir yayınlanan Knight Online Forever öykü serileri bunun bir örneği. Zira bu seride tüm oyuncu tabanı öykünün temasında geçen olaylarda sergiledikleri davranışlarla Knight Online öyküsünü etkileyebiliyorlar. Örneğin, geçen hafta tamamladığımız KOL Forever serilerinden birinin son bölümünde final ve buna bağlı olarak bir sonraki adım tamamen oyuncuların eylemlerine göre şekillendi.
Knight Online Prodüktör Yardımcısı Joey Hibbard
Son bölümde hem El Morad hem de Karus uluslarının güvenli bölgeleri kaos tanrısı Pathos tarafından yağmalandı. Etkinliğe katılan kullanıcılar yüksek seviyeli özgün eşyalar ve deneyim bonusları kazandı. Ayrıca her sunucudan üç şanslı oyuncu ulaşılması son derece zor olan Chitin Kalkanına sahip oldu. Bir sonraki güncellemeden önce oyuna giriş yaparsanız Moradon Kalesi'nin o destansı savaştan sonra için için yanan halini görebilirsiniz!

Türk oyuncular için yenilikler

Türk oyuncular için yenilikler

Bundan sonra KOL için Türk oyuncularını ne gibi yenilikler bekliyor?
KOL Forever'ın son bölümünü tamamlamamızın ardından hikayenin ikinci serisini yaz aylarında başlatmayı planlıyoruz. Her seri ayrı olarak gelişen birer öykü temasına ve içerik güncellemelerine sahip olacak. Önümüzdeki hikaye içerik ve görevler açısından önceki yinelemelere kıyasla PvP'ye daha çok önem verecek.

Beni oldukça fazla heyecanlandıran önümüzdeki güncellemelerden biri de Moradon Kalesi'nin yeniden tasarlanmış olması. Oyundaki en etkin bölgeyi aldık ve onu baştan aşağı yeniden inşa ettik. Moradon Kalesi yalnızca taze ve yeni olmasıyla değil tasarımında Türkiye'de bulunan tarihi ve mimari açıdan zengin mirastan fazlasıyla esinlenilmiş olmasıyla da ön plana çıkıyor! Yeni ve eski tüm Knight Online oyuncularının burayı mutlaka görmesi gerekiyor. Zira artık çok daha canlı görünüyor ve hareketli bir ticaret şehrinin hissiyatını bütünüyle yansıtmayı başarıyor. Bu güncelleme büyük olasılıkla mayıs ayının sonlarında yayınlanacak.
Türk oyuncular için yenilikler
Oyuncu topluluğumuz sıklıkla bizden Türkçe dil seçenekli bir istemci talep ediyordu. Topluluğumuzun bize isteklerini dile getirmesini hem çok önemsiyor hem de çok seviyoruz. Oyunda Türkçe dil seçeneği için çalışmalarımız da başlamış bulunuyor. Oyuncuların bir çoğu İngilizceye hakim fakat biz oyuncularımıza kendilerini en rahat hissettikleri dil seçeneğini de sunmak istiyoruz. Bu yeniliği oyuncularımıza bu yıl sunacağız.

Bundan sonra ne olacak?

Bundan sonra ne olacak?

GamersFirst her zaman Türk oyuncusuna yönelik özel içerikler üretiyor? Bu başka hangi oyunlarla devam edecek?
Türkiye'deki Knight Online oyuncularından aldığımız müthiş destekten aynı oranda minnettar olduğumuzu söylemeliyim. Şunu da önemle belirtmeliyiz ki Türk oyuncu topluluğu olmasaydı Knight Online bugünkü başarısını yakalayamazdı. Sonsuz Macera ve Knight Online'daki Türk oyuncusuna özel içerikler dışında War Rock: Clan Warfare'e uygulamak üzere Türk ordusu ve emniyet teşkilatından esinlenmeye çalışıyoruz. Oyuncular Türk bayraklı FAMAS'ı görmüştürler. Aynı şekilde oyuncuların dünyanın diğer tüm ülkelerindeki oyunculara karşı mücadele ederlerken ulusal hislerini gerçek anlamda sergileyebilmeleri için yeni donanım ve kostümler eklemeyi planlıyoruz.
Bundan sonra ne olacak?
Bunların yanı sıra şu anda Open Beta sürecindeki APB: Reloaded oyunu da karakter, araba ve kıyafet konusunda sınırsız kişiselleştirme özelliğine sahip. Türk oyuncularımızın önceden olduğu gibi bu özelliği en iyi şekilde kullanacaklarına eminiz. Önümüzdeki aylarda Türk oyuncu topluluğumuzdan yaratıcı yenilikler geleceğinden eminiz.

Okuyucu Yorumları