Fotoğraf baskısında mükemmel çözüm

Epson Stylus Photo 935, sisteminize USB arabiriminden bağlanan ve dakikada 8.5 sayfalık bir baskı hızına ulaşan renkli bir yazıcı.

EPSON STYLUS PHOTO 935 İnceleme
CHIP Online Notu 84

Sahip olduğu Piezo baskı tekniği ile 5760 x 720 dpi maksimum çözünürlük sağlayan bu ürün, özellikle fotoğraf baskısında çok iddialı. Bunda da pek haksız sayılmaz, çünkü bizim izlenimlerimiz de bu iddiayı pekiştirir nitelikte. Özellikle büyük boy kağıda aldığımız test baskılarının çok başarılı olduğunu; tüm renklerin gerçeğe yakın, görüntülerin keskin, renk geçişlerinin yumuşak olduğunu belirtmeliyiz. Buna ek olarak üzerinde bulunan yuva sayesinde bellek kartlarından ve USB portuna bağladığınız dijital fotoğraf makinelerinden baskı alabilmesini çok beğendik. Ürünün diğer bir artısı ise DIN A4 kağıdının yanı sıra sürekli kağıda da baskılar verebilmesi. Fakat USB 2.0 arabirimine sahip olmaması bir dezavantaj. Bu yüzden 935 baskı hızında önemli bir kayba uğruyor.

Özetle

Stylus Photo 935’in, baskı hızından vazgeçip daha çok kaliteye önem veren kullanıcılar için mükemmel bir seçenek olduğunu söyleyebiliriz.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli EPSON STYLUS PHOTO 935
Ürün Markası Epson
CHIP Online Notu
84
Okuyucu Yorumları