HERE Maps Windows Store'a geri döndü

Bir süre önce Windows Store'dan kaybolan HERE Maps uygulamaları, sessiz sedasız geri döndü!

HERE Maps geri döndü!

Popüler harita uygulamalarından HERE Maps, bazı teknik zorluklar nedeniyle geçtiğimiz Kasım ayından beri Windows Store'da yer almıyordu. Bu durum da haliyle söz konusu uygulamayı güncellemeleri yönünde bildirimler alan fakat bunu gerçekleştiremeyen kullanıcılarda bir tür kafa karışıklığına neden oluyordu.

Windows'un mobil işletim sistemiyle çalışan akıllı telefonlara sahip kullanıcılar nihayet bu konuda artık rahat bir nefes alabilirler. Zira ilgili teknik sorunların üstesinden gelindi ve Here Maps uygulamaları sonunda Windows Store'a geri döndü.

HERE Maps'e aşina olmayanlar için kısa bir özet geçmek gerekecek olursa: Bir zamanlar Ovi Maps ve ardından Nokia Maps olarak adlandırılan uygulamalar üzerinde temellenen HERE Maps, indirilebilir haritaların Google Maps'ten çok daha önce havalı ve işlevsel olmasını sağladı. Büyük bir satın almayla 2008'de Navteq'ten Nokia'ya geçen hizmetin haritalandırma birimi geçtiğimiz yıl Avrupalı araba üreticilerine satıldı.

Windows Store üzerinden kullanıma sunulan HERE Maps, HERE Drive+ ve HERE Transit ayrıca Android ve iOS platformlarında da mevcut.

HERE Maps

HERE Drive+

HERE Transit

Okuyucu Yorumları