Microsoft'un yeni uygulaması Delve yayınlandı

Microsoft'un yeni mobil uygulaması Delve, Android, iOS ve Windows için yayınlandı!

Microsoft'tan yeni uygulama

Microsoft, iş dünyasının ilgi göstereceği yeni bir mobil uygulamayı tanıttı. Delve isimli uygulama, Androd, iOS ve Windows platfromlarında çalışacak. Google'ın Now hizmeti gibi, minik kartlar üzerinde tutulan bilgilerden oluşan bir sistem kullanan Delve'in hedefi, kullanıcıların iş arkadaşlarının hangi projeler ve dosyalar üzerinde çalıştığını görmesi, bu dosyaların ve projelerin paylaşılması suretiyle ortak çalışma ortamının yaratabilmesi.

Exchange, OneDrive for Business, SharePoint ve Yammer ile entegre olarak çalışan Delve için Microsoft yeni içerik kaynaklarının entegrasyonunu sağlamak üzere çalışmaya devam ediyor. Yani yakında diğer Office yazılımlarının da Delve ile entegre olduğunu duyabileceğiz.

Delve sayesinde kullanıcılar, tüm iş dünyasından kontaklar da kurabiliyor, bir iş sosyal ağı olarak Delve'de kontak kurdukları kişilerin duyurularını veya haberlerini alabiliyorlar. Yeni iş imkanları, yeni projeler için iletişim imkanları yaratabiliyorlar.

Microsoft'un Office 365 servisi içinde yer alan Delve, iş dünyasında ortak çalışma şartlarını iyileştiren ve projeler üzerinde ortak çalışma imkanlarını geliştiren dijital imkanlar sunuyor, bu sırada da LinkedIn gibi iş sosyal ağlarına da rakip oluyor. Bakalım, yeni Microsoft uygulaması beklenen ilgiyi görebilecek mi?

Okuyucu Yorumları