CM Choiix Travelpad: Üçü bir arada

Çok amaçlı ve başarılı bir mousepad.

CM Choiix Travelpad İnceleme
CHIP Online Notu 68

Netbook satışlarının Dünya çapında artmasıyla üreticiler de kendilerine yeni bir pazar bulmuş oldular. Cooler Master da bu bağlamda netbook'lar için alt markası Choiix ile farklı çözümler sunmaya devam ediyor. Firmanın yeni ürünü bir mousepad, fakat netbook'lar için üretilmiş olasından ötürü firma travelpad ismini daha uygun görüyor. Travlepad, sadece bir mousepad değil, yanı zamanda dizüstü bilgisayarınızın tozunu almanızı sağlayan bir bez işlevi de görüyor. Bu bağlamda ürünün üst kullanım yüzeyi Amerikan EPA onaylı AEGIS anti-mikrobiyal koruma ile kaplanmış. Travlepad'in bir başka güzel yanı ise ufak boyutları sayesinde netbook'unuzun klavyesi üzerine koyduktan sonra cihazı katlayıp taşımanız. Bu sayede Travelpad bir nebze de olsa ekranınızı koruyor. Son olarak Travlepad'in mikro-fiber yüzeyi, bazı farelerin yüzey ile sürtünmesini artırarak kaygan ve rahat bir biçimde çalışmasını engelleyebiliyor.

Özetle

Eğer netbook'unuzu götürdüğünüz her yerde fareniz ile rahatça kullanabilmek istiyorsanız Choiix Travlepad'e göz atabilirsiniz.

Alternatifleri

Microsoft'un Bluetrack ve Logitech'in Darkfield teknolojili, mousepad gerektirmeden her yüzeyde çalışan fareleri iyi birer alternatif.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli CM Choiix Travelpad
Ürün Markası Cooler
CHIP Online Notu
68
Uygulama alanı 12" ve üzeri bilgisayarlar
Materyal Anti-Mikrobiyal mikro-fiber
Renk Siyah
Boyutlar 225 x 170mm
Taban Doğal kauçuk
Diğer Toz alabilme
Okuyucu Yorumları