Privacy Protector 3.0 for Windows 10

Privacy Protector for Windows 10 işletim sistemi gizlilik sorunlarıyla ilgilenmektedir

Privacy Protector 3.0 for Windows 10

Privacy Protector for Windows 10 işletim sistemi gizlilik sorunlarıyla ilgilenmektedir. Windows 10 sisteminde kullanıcı bilgilerini toplayan çeşitli hizmetler bulunmaktadır. Bu program bu gizli bilgileri korumaktadır. Program hem kişisel hem de şirketlere ait bilgilerin gizliliğini sağlamaktadır. Kolay bir arayüze sahip olan program Microsoft servis sağlayıcılarında gerçekleşebilecek istenmeyen trafiği bloke eder. Telemetry ve Data Collection sistemiyle ilgili bazı dosyalar silinebilir, geri kalanı ise etkisiz hale getirilmektedir. Yaklaşık 40a yakın kullanıcı bilgisi toplayan hizmet (bazıları arkaplanda çalışmaktadır) engellenmektedir. Aşağıdaki bazı araçlar ya silinir ya etkisiz hale getirilir:

  • Cortana
  • Office Telemetry
  • Media Center
  • Power Efficiency Diagnostics
  • Customer Experience Improvement Program
  • Windows Search

Bunlar sadece bir kısım Privacy Protector for Windows 10 yardımıyla yönetilebilir hizmetlerdendir. Daha fazla bilgi için linki tıklayın:

Limitsiz kişisel lisansınızı (destek ve güncellemeler dahil) %70 indirim ile satın alın!

Privacy Protector 3.0 for Windows 10
Yayıncı SoftOrbits
Sistem Gereksinimleri Windows 7/ 8/ 10
Fiyatı $39.99 ama bugün için tamamen ücretsiz.
Dosya Boyutu 4.09 MB
Privacy Protector 3.0 for Windows 10 Privacy Protector 3.0 for Windows 10 Privacy Protector for Windows 10 işletim sistemi gizlilik sorunlarıyla ilgilenmektedir
Kalan Süre
Okuyucu Yorumları