Apacer Handy Drive

USB girişi ile daha hızlı veri alışverişi yapabilen bu kibrit kutusu büyüklüğündeki optik disk sayesinde verilerinizi cebinizde taşıyacaksınız.

Apacer Handy Drive

Gerçek tak açlıştır özelliği sayesinde makinanızı açıp kapamadan, taktığınız anda ürünü tanıtan ve hemen kullanımını sağlayan hot swap özellikli USB Flash Bellek.

Cihazla birlikte gelen masaüstü aparatıyla ürünü kasanın arkasına takıp çıkarmakla uğraşmıyorsunuz. Ayrıca yazma koruması sağlayan bir de switch’e sahip.

Güç ihtiyacını direkt olarak USB portundan sağladığı için ayrıca pil gibi bir güç kaynağına ihtiyaç duymuyor. Yazma sırasında 36.0 mA, okuma sırasında ise 33.0 mA güç tüketiyor. Ürün 10 yıla kadar verileri hafızasında tutabiliyor ve 1000 kez silinip yazılabilme özelliğine sahip. 17 gram ağırlığında ve 85x28x15 mm boyutunda. Ürün ayrıca 1000G şok direncine sahip bu sayede sarsıntılar ve benzeri olaylardan etkilenmiyor. USB Flash Belleği Windows ME, 2000, Mac OS 8.6, Linux 2.4.0 ve üzeri işletim sistemlerinde sürücüye ihtiyaç duymuyor, sadece Windows 98 ve Secon Edition sürümleri için sürücüye ihtiyacı var.

Okuyucu Yorumları