Babalar Günü için kablosuz kulaklık

Sennheiser ile sesi yakalama tutkusunun kablosuz ifadesini babanız ile paylaşın.

Babalar Günü hediyeniz hazır

Sennheiser'ın müzik zevkini özgürce yaşatan Momentum Wireless aktif gürültü engelleme teknolojili kulaklığı her Babalar Günü'nde farklı ve kalıcı bir hediye arayışında olanları hedefliyor.

Bu yıl babalarımıza yalnızca yeni bir cihaz değil, mükemmellik ve özgürlük teknolojisi hediye etmek istenler için Sennheiser'ın kulaklık serisi Momentum'un en yeni üyelerinden Momentum Wireless aktif gürültü engelleme teknolojili kulaklıklar farkı bir seçenek sunuyor.

Dış ortam seslerini tamamen engelleyen Aktif NoiseGard özelliği ile dinleyiciyi kaliteli müzikle baş başa bırakan kulaklık, kulağı saran yapısı ile de pasif olarak gürültüyü engelliyor. NoiseGard, kulaklığa dışarıdan gelen ses dalgalarını analiz ederek, zıt bir ses dalgasını kulağa yönlendiriyor ve dışarıdan gelen istenmeyen gürültüyü yok ediyor. Kulak üstü ve kulağı çevreleyen modellerde kullanılan kapsül ve ped yapısı, özellikle tiz sesleri sönümlendirerek, NoiseGard kullanılmasa bile dış sesin rahatsız edici frekanslarını engelleyebiliyor.

Sennheiser Momentum Wireless, kablosuz olarak müzik dinleme imkânı verirken kullanılan dinamik sürücü, kaliteli deri tasarımı, güçlü gövdesi, rahat kulak yastıkları ile bu deneyimi en üst seviyeye çıkartıyor. Hafifliği ve güçlendirilmiş yapısı ile dikkat çeken kulaklık, özel olarak üretilen kafa bandı ve kulak pedleri ''Alcantara'' adı verilen özel bir kumaş ile üretiliyor. Katlanabilir kulak kapsülleri ve özel taşıma çantası Sennheiser Momentum Wireless'ın taşınmasını kolaylaştırıyor.

Kulak kapsülüne entegre edilmiş eşleştirme/aç-kapa düğmesi, ses aç/azalt düğmesi ile müzik ve telefon çağrılarının kontrolü her zaman müzik severlerin en rahat erişebilecekleri yerde bulunuyor. Bluetooth 4.0 + EDR teknolojisi ile düşük güçle yüksek veri aktarımı yapan kulaklık, ayrıca NFC teknolojisi ile de destekleniyor. Böylece NFC destekli cep telefonlarına sadece dokundurarak eşleştirilebilen Sennheiser Momentum Wireless, anında kullanıma hazır hale geliyor.

Tavsiye edilen satış fiyatı 1.549 TL olduğu belirtilen Sennheiser Momentum Wireless, siyah ve fildişi renk seçenekleri ile www.sennheiser.com.tr adresinden satın alınabiliyor.

Okuyucu Yorumları