Bu taşınabilir disk profesyonellere göre!

Adata'nın yeni USB 3.0 diski, şık tasarımı ve teknik özellikleriyle profesyonelleri etkileyecek!

Şık ve hızlı harici disk!

ADATA'nın Türkiye distribütörü DataStar, ADATA'nın yeni taşınabilir diski olan NH13'ü satışa sundu. 'Asalet' (Nobility) serisinin bu son modeli, gerek teknik özellikleri gerekse tasarımı ile bu sıfatı hak ediyor.

USB 3.0 arabirimini kullanan NH13, diğer taşınabilirlere göre veri transfer hızını üç kat artırıyor. İş dünyasını ve profesyonelleri hedefleyen ürün, ince ve zarif görünümüyle üst düzey yöneticilerin yanlarında taşıyabileceği bir aksesuar niteliğinde. Fırçalanmış görünümlü metal yüzeyi, şıklığın yanı sıra diski darbelere karşı da koruyor.

ADATA NH13, 109 MB/s aktarım hızı ile dosya okuma/yazma, veri yedekleme ve iletim süresini yüzde 70 kadar azaltıyor. İş dünyasının profesyonellerine zamandan tasarruf sağlayarak verimliliğe katkı veren ürün iki depolama alanı seçeneği sunuyor: 500 GB ve 1 TB. Ürün, depolama kapasitesi açısından da profesyonelleri tatmin ediyor.

NH13 model taşınabilir disk, diğer ADATA depolama ürünlerinde olduğu gibi güçlü bir yazılım desteği de sunuyor. Windows 7 işletim sisteminin kolay yüklenmesini sağlayan OStoGO yazılımı, aynı zamanda taşınabilir depolama cihazlarını Microsoft Windows 7 yükleme DVD'sine dönüştürüyor. HDDtoGO yazılımı ise taşınabilirlik rahatlığı sunuyor. E-postalar dahil en sık kullanılan verileri senkronize ederek yedekleme kolaylığı yaratıyor. Ayrıca ADATA NH13 modeli ile birlikte Norton Internet Security yazılımının 60 günlük deneme sürümü de ücretsiz olarak geliyor.

DataStar tarafından Türkiye'de satışa sunulan ADATA NH13 taşınabilir diskin bazı özellikleri ve fiyatı ise şöyle:

ADATA NH13 Taşınabilir disk

- 500 GB, 1 TB kapasite seçenekli

- 118 x 77.8 x 16 mm boyutlarında

- 165 gr ağırlığında

- Parlak siyah ve parlak gümüş kasa seçenekli

- Yüksek hızlı USB 3.0 arabirimine sahip

- Microsoft Windows 2000, XP, Vista, 7; Mac OS 10.6 ve üstü; Linux Kernel 2.6.31 ve üstü işletim sistemlerini destekliyor.

- Fiyat: 500 GB 87 USD+KDV

1 TB 125 USD+KDV

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları