Dev hacker grubundan 10GB'lık olay sızıntı!

Olay hacker grubu Anonymous, ABD polisini fena hack'ledi ve bakın hangi verileri nete sızdırdı!

Anonymous ortalığı dağıttı!

Popüler hacker grubu LulzSec'in dağılmasının ardından grubun üyelerinin Anonymous ile birleşerek meydana gelen AntiSec akımının çökertme eylemlerine devam edecekleri biliniyordu. boingboing.net'in haberine göre ise AntiSec, Anonymous ve LulzSec üyelerinin tutuklanmasına misilleme olarak çeşitli ABD idarelerinin sistemlerine sızarak hassas bilgiler çaldı.

Habere göre idarelerin sistemlerinden çalınan 10GB boyutundaki veri, torrent web sitelerinde boy göstermeye başladı. ZDNet'e göre yayınlanan dosyada şüpheliler ve polisler hakkında 300 eposta adresi, kişisel bilgiler ve polis eğitim videoları bulunuyor. İşte grubun 'F*** FBI Friday' başlıklı açıklamasından bazı alıntılar: "70'in üzerinde hukuki yaptırım biriminin web sitesini yok ettikten bir hafta sonra, ABD'deki polisleri utandıracak ve itibarını düşürecek dev miktarda veriyi yayınlıyoruz."

"Bunun sadece hukuki yaptırım birimlerinin bozuk yapısını ortaya çıkarmaktan öte, aşağılamalar, kovulmalar, bazı yetkilelere cezalarla sonuçlanmasını umuyor; topluluklarla iletişim kurma ve onlara korku salma yeteneğini de elinden almasını temenni ediyoruz."

Okuyucu Yorumları