En Eğlenceli .IO Oyunları (2024): Boş Zamanınızı Değerlendirebileceğiniz En Eğlenceli .IO Oyunları

Piyasada yüzlerce io oyunu varken, hangisini oynayacağınızı seçmek zor olabilir. İşte bu yüzden en eğlenceli .io oyunlarından birkaçını sizin için seçtik.

En Eğlenceli .IO Oyunları (2024): Boş Zamanınızı Değerlendirebileceğiniz En Eğlenceli .IO Oyunları

Agar.io'nun 28 Nisan 2015'te piyasaya sürülmesinden bu yana, .io oyunları erişilebilirlikleri ve içerik üreticilerinin videoları sayesinde epey bir popülerlik kazandı. Geçtiğimiz 5 yıla bakarsak, .io oyunlarının sayısı hızla artarak internette zaman öldürebileceğiniz en eğlenceli aktivitelerden biri haline geldi.

Peki birçok çeşidi olan bu oyunlardan en eğlencelileri hangileri? İşte sizin için sıraladık:

En Eğlenceli .IO Oyunları Listesi

  1. Wings.io

  2. Surviv.io

  3. Agar.io

  4. Eatme.io

  5. Hole.io

  6. Mope.io

  7. Spinz.io

1. Wings.io

Wings.io, biraz basit olsa da oynaması çok eğlenceli bir uçak savaş oyunu. Diğer oyunculara karşı savaşan oyuncuların tek amacı, hayatta kalmak ve mümkün olduğunca çok sayıda uçağı yok etmek. Ayrıca oyunda, puan kazanmak için maç sırasında ortaya çıkan özel etkinlikler de var.

2. Surviv.io

Battle royale çılgınlığı tüm dünyada hız kesmeden devam ediyor. Surviv.io da aynı şekilde battle royale türünde bir oyun. Oyuncular tepeden bir perspektiften savaşıyor ve ikişerli takımlar kurabiliyorlar. Aynı zamanda oyunda çeşitli eşyalar ve silahlar da toplanabiliyor.

3. Agar.io

Agar.io, aslında tüm bu oyunların temelini oluşturan oyun. Hücre olarak adlandırılan bir daire olarak oynayan oyuncuların amacı, büyümek için daha küçük daireleri yutmak. Oyunun başında, oyuncu olmayan daireleri yutmanız gerekiyor. Yeterince büyüdükten sonra ise başkalarının peşine düşüyorsunuz.

4. Eatme.io

Eatme.io, oyuncuların düşmanlarını yemeye ve hayatta kalmaya çalıştıkları ve balık olarak oynadıkları çok oyunculu bir oyun. Tarz olarak Agar.io'ya oldukça benzer. Oyuncuların daha güçlü olmak ve hayatta kalmak için daha küçük balıkları yemeleri ve ardından diğer oyuncuları kovalamaları gerekiyor.

5. Hole.io

Hole.io, oyuncuların yollarına çıkan her şeyi yutmaya çalışan bir kara deliği oynadıkları ilginç bir oyun. Oyunu bitirmek için oyuncuların arabaları, ağaçları ve elbette diğer oyuncuları yiyerek her şeyi tüketen bir delik olması gerekiyor.

6. Mope.io

Mope.io bir avcılık ve hayatta kalma oyunu. Oyuncular oyuna ne tür bir yaratık olarak başlamak istediklerini seçerek başlıyor ve sunucuya besin zincirinin en alt basamağının bir üyesi olarak giriyorlar. Yavaş yavaş yiyecek bularak büyüyen oyuncuların amacı, sunucunun en güçlü düşmanlarını yenmek.

7. Spinz.io

Spinz.io biraz Agar.io'ya benzese de bir stres çarkı ile oynanıyor. Oyundaki noktaları toplayarak, stres çarkının hızını artırıp diğer oyuncuları yok edebiliyorsunuz. Ancak yalnızca hızınız diğer oyunculardan dört kat daha yüksekse onları yok edebiliyorsunuz.

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir:

2024'te Oynanabilecek En İyi Futbol Oyunları - Futbol Tutkunları Buraya!

En iyi hikayeli video oyunları (2024): Sıkı senaryoya sahip 8 oyun

En iyi korku oyunları 2024 - "Ben korkmam" diyenleri bile tir tir titretecek

En iyi FPS oyunları 2024: Tüm stresinizi atacağınız en iyi FPS oyunlarını listeledik

En iyi multiplayer oyunları: Arkadaşlarınızla doyasıya eğleneceğiniz en iyi multiplayer oyunları

En iyi açık dünya oyunları 2024! Birbirinden keyifli popüler açık dünya oyunlar

En iyi bedava oyunlar: Bedava oynayabileceğiniz mükemmel oyunlar

En iyi 10 savaş oyunu (2024 güncel liste)

2024'ün en iyi Roblox oyunları! Yaratıcı, eğlenceli, sürükleyici

2024'ün en iyi strateji oyunları! Birbirinden iyi 8 oyunu listeledik

En iyi PC oyunları (2024 güncel liste)

2024 Yılında Oynayabileceğiniz En İyi Mobil Oyunlar

2024'te oynayabileceğiniz en iyi Playstation 4 oyunları

İnternet olmadan oynayabileceğiniz en iyi mobil oyunlar