Eski sisteme yeni internet tarayıcı

Windows 8 tamam ama Windows 7 için geliştirilen IE 10 hakkında ne biliyoruz?

Windows 7'nin IE 10'u...

Microsoft bir süredir, piyasaya çıkarmaya hazırladığı işletim sistemi olan Windows 8 hakkında teknoloji piyasasını fazlasıyla hareketlendirmiş durumda.

Windows 8 ile aramıza katılmaya hazırlanan Internet Explorer 10, şüphesiz en çok ilgi çeken yenilikler arasında yer alıyor. Microsoft'un üreteceği bu yeni işletim sisteminde yer alacak olan IE 10 ise aynı zamanda hali hazırda kullanılan Windows 7 işletim sistemi tarafından da kullanılabilecek.

Konu hakkında Microsoft'tan daha net bir bilgi almak isteyen teknoloji piyasasıysa, ne yazık ki Windows 7 için tasarlanacak olan olası IE 10 versiyonu hakkında herhangi yeni bir bilgiye ulaşamadı. Yapılan kapsamlı araştırma ve ulaşılmaya çalışılan cevaplarsa sadece IE 10'nun Windows 7 için de tasarlandığı bilgisini getirdi.

Microsoft ise şu ana kadar yaptığı açıklamaların teknoloji piyasaları için yeterli olduğunu düşünüyor. Nitekim yapılan her açıklama beraberinde cevaplanması gereken onlarca yeni soruyu da getiriyor. Bakalım IE 10, Windows 7 için ne şekilde karşımıza çıkacak.

Okuyucu Yorumları