Google'ın Gmail'ine neler oluyor?

Adından hep övgüyle bahsettiren Google'ın e-posta hizmetine son zamanlarda bir haller oluyor...

Gmail'e neler oluyor?

Gmail yine çöktü! Google'ın verdiği bütün sözlere rağmen popüler e-posta hizmeti yine hizmet dışı kaldı.

Gmail'ın çökme sebebi haberimizde nedenlerini detaylı bir şekilde açıkladığımız sorunu ciddiye aldığını ve tekrarlanmaması için gereken her şeyi yapacağını söyleyen Google'ın yüzü utançtan tekrar kızardı.

Google'ın Microsoft ve IBM ile rekabeti kızışıyor. Gmail,Google Apps, Google Docs gibi hizmetler, profesyonel kullanıcılar arasında yaygınlık kazanıyor. Ancak bu tür sistem hataları Gmail'a duyulan güveni sarsıyor. Ev kullanıcıları üzerinde büyük bir etkisi olmasa da şirket içi yazışmalarını dahi Gmail'la sürdüren şirketler Google'a kızgın.

Be sefer sorun nereden kaynaklanıyor?

Be sefer sorun nereden kaynaklanıyor?

2,5 saat süren kesintiyi Google'ın haber sitesinin 2 saat boyunca ulaşılamaz hale gelmesi izledi. Google yaptığı açıklamada "Google Contacts'taki bir problem yüzünden bugün Gmail kullanıcıları bir saat boyunca yavaş ve kesintili hizmetle karşılaştı. Bu sorun kısa sürece çözüldü, bu sorun için özür dileriz" dedi.

Google'ın sunduğu Gmail ücretsiz ; ancak ekstra özelliklere ve teknik desteğe sahip profesyonel Gmail hizmeti yıllık 50 dolara satılıyor. Sorun da işte bu noktada ağırlık kazanıyor. Özellikle kurumsal müşteriler için e-posta trafiği çok önemli ve sık sık yaşanan aksaklıklar işlerin de aksaması anlamına geliyor...

Okuyucu Yorumları