iPhone 7 Plus, çok güçlü olabilir!

Tanıtımına günler kalan iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'la ilgili yeni şeyler söyleyen, önemli sızıntılar gelmeye devam ediyor!

iPhone 7 Plus, çok güçlü olabilir!

Çarşamba günü tanıtılacak iPhone 7 ve iPhone 7 Plus hakkında aylardır birçok sızıntı ve dedikodu gelse de, yeni bilgilerin ardı arkası kesilmiyor. Bu seferki sızıntılar, telefonun işlem gücü ve renk seçenekleriyle ilgili şeyler fısıldıyor.

MyDrivers'ın ortaya çıkardığı GeekBench hız testi sonuçlarına göre iPhone 7 Plus, tek çekirdek testinde 3379 puan alırken çok çekirdekte 5495 puana ulaşıyor. iPhone 6S Plus'ın ortalama tek çekirdek testinde 2491 ve ortalama çoklu çekirdek testinde 4309 puan aldığını düşünürsek, bu alanda önemli bir geliştirme var. Bunlara ilave olarak hız testi raporu, iPhone 7 Plus'ın sadece 2GB RAM ile geleceğini söylüyor.

Siyahın tonları

Siyahın tonları

Twitter'da @the_malignant tarafından paylaşılan, iPhone 7 prototiplerinden alındığı iddia edilen etiketler ise "piano black" ve "dark black" olmak üzere iki farklı siyah renk seçeneğinden bahsediyor. Bu siyah renk seçeneklerinden birinin parlak, diğerinin mat olacağı düşünülüyor. Aynı renkler, geçtiğimiz günlerde de ortaya atılmıştı; bu yüzden yeni siyah tonlarının gerçeğe dönüşme ihtimali var.

Etiketler, 128GB ve 256GB'lık modellerden de bahsediyor. Bu modellerin 64GB ve 128GB'lık modellerin yerini alacağı bir süredir konuşuluyor. En alt seçeneğin ise 16GB yerine 32GB olması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları