iPhone 8 Yok; iPhone 8 Kılıfları Satışta!

Daha iPhone 8 tanıtılmadı; nasıl görüneceğini bile bilmiyoruz. Ama birileri, iPhone 8 kılıflarını satışa sundu bile!

iPhone 8 yok; iPhone 8 kılıfları satışta

iPhone 8 henüz tanıtılmadı ancak nasıl olacağı hakkında pek çok söylenti mevcut. Hatta yeni gelen son tasarım örnekleri iPhone 8'in yeni tasarımına ilişkin büyük ipuçları içeriyor. Tüm bunlardan ziyade, Olixar markası iPhone 8 kılıflarını satışa sundu bile! Evet, oldukça riskli bir hareket, ancak bu artık nasıl bir iPhone'la karşılaşacağımızı da büyük ölçüde ortaya koyuyor.

iPhone 8 Yok; iPhone 8 Kılıfları Satışta!

iPhone 8'in tüm kenarlarını yeni kılıfla koruma altına alan Olixar, kılıflarını sergilerken elbette için bir "iPhone 8" yerleştirmeyi de ihmal etmemiş. Görsellerde görünene göre, iPhone 8'de dik yerleştirilmiş bir kamera yer alırken, kenar çerçeveler Samsung Galaxy S8 gibi ince bir tasarımla gelecek. Öte yandan önemli bir diğer nokta, yeni modelde artık TouchID yerinde olmayacak. Görselde, güç butonunu kenarda, ses butonlarıyla yan yana görünüyor. Bu da, parmak izi tarayıcının ekran altına yerleştirildiği anlamı çıkartmamıza sebep oluyor. Elbette Apple sürpriz yapabilir, bunu ancak tanıtımda öğreneceğiz.

iPhone 8 Yok; iPhone 8 Kılıfları Satışta!

Evet, Olixar'ın 11 ila 21 Dolar arası farklı fiyatlarla hazırladığı iPhone 8 kılıfları şu an şirketin resmi sitesinde satışta görünüyor. O nedenle böylesi bir iPhone 8'le karşılaşacak olmamız pek muhtemel. Ancak yine de, bizce lansmana kadar beklemek en doğrusu olacak.

Okuyucu Yorumları