Mobil Cihazlar, Ford Fusion'ı da Büyüttü!

Siz de her gittiğiniz yere mobil cihazlarınızı taşımayı seviyor musunuz? Öyleyse Ford'un bu yeni modeli tam size göre!

Mobil cihazlar, arabaları da değiştirdi!

İstatistiklere göre her üç Amerikalı'dan birinin bir akıllı telefonu, bir bilgisayarı ve bir tableti bulunmakta. Bu da, Pew Research Center'ın söylediğine göre son üç yılda yüzde 140 artış anlamına gelmekte. Belki de şaşırtıcı olmayan bir şekilde, insanlar bu cihazları her yere taşımayı seviyorlar ve bu yerlerin arasında arabalar da bulunuyor. Öyle ki, toplumun bu davranış biçimi, Ford'un iç tasarımını teknolojik cihazlara göre değiştirme kararı almasına sebep olmuş.

Pew'in araştırmacıları, günümüzdeki ABD yetişkinleri arasında yüzde 68'in bir akıllı telefonu olduğunu göstermekte ve tablet bilgisayar sahipliği de yüzde 3 artarak yüzde 45'e çıkmış durumda. Ayrıca araştırma, yüzde 14 civarında bir grubun portatif oyun cihazına ve yüzde 19'un e-kitap okuyuculara sahip olduğunu gösteriyor.

Bu duruma karşılık vermek için de 2017 Ford Fusion'ların kabin içi depolama alanı, şu andaki modellere göre yüzde 59 artmış durumda. Temel konsol alanında 4 litre artış sağlamak için kol dinlendirme kısmı yaklaşık olarak 3 inç (7.5cm) uzatılmış ve üst depolama bölgesinin tasarımı değiştirilerek alanın daha kolay erişilebilir ve daha kullanıcı dostu olması sağlanmış.

Fusion için Ford otomobil mimarisi sorumlusu Kelly Whetstone'un söylediğine göre kullanıcı "geri bildirimi" arabanın "depolama kapasitesini geliştirmek için" temel sebeplerden biriydi.

Kısacası, Ford sahipleri artık sürekli olarak bataryası biten cihazlarını taşımak için daha fazla alana sahip olacaklar...

Okuyucu Yorumları