Philips: Meydan okuyun, dev ödülü kapın

Philips herkesi internette "meydan okumaya" çağırıyor. Üstelik işin ucunda çok büyük bir ödül de var

Meydan okuyun, kazanın!

Philips Tüketici Ürünleri, son günlerin en popüler sosyal paylaşım platformu Twitter üzerinden yeni bir yarışma başlattı. Katılımcılardan Philips ürünlerinin gelişmiş özellikleriyle üstesinden gelebileceğine inandıkları bir meydan okuma fikri geliştirmeleri isteniyor. Philips'in global olarak yürüttüğü "Değer Kampanyası" kapsamında Twitter üzerinden gerçekleştirilen bu yarışmayla Philips Tüketici Ürünleri'nin üstün taraflarının vurgulanması amaçlanıyor.

Yarışmaya katılmak isteyenler meydan okuma fikirlerini ya da çektikleri bir resim veya videoyu www.twitter.com/Philips_vs'a gönderiyor. Twitter'ın 140 karakter sınırlaması dışında herhangi bir sınırlama bulunmayan yarışmaya isteyenler birden fazla öneriyle katılabiliyor. En yeni "tweet"lerin ön plana çıktığı ve en iyi girişlere ait görüntülerin yayınlandığı yarışma sayfası, www.twitter.com/Philips_vs, büyük ilgi çekiyor.

Ürün test ekibi ve birim görevlilerinin aralarında bulunduğu jüri tarafından seçilecek olan meydan okuma Philips tarafından kabul edilmiş sayılacak. Tarafsız bir ortamda gerçekleşecek mücadeleyi Philips'in kazanıp kazanamadığını gösteren bir film hazırlanacak. En iyi meydan okuma fikrini bulan yarışmanın galibi Philips Cinema 21:9 TV ve Philips Ambisound Soundbar ile ödüllendirilecek. Yarışmanın galibi muhteşem Philips ürünlerinin yanı sıra hazırlanacak film sayesinde sonsuz internet şöhretinin de sahibi olacak.

Yarışma, İngiltere, ABD, Çin, Hindistan, Brezilya, Rusya, Ukrayna, Polonya, Türkiye, İtalya, İspanya, Fransa, Almanya, Avusturya, Hollanda, Belçika, İsveç, Norveç ve Danimarka'nın da aralarında bulunduğu birçok ülkede Temmuz ayı sonuna kadar devam edecek.

Yarışmaya nasıl katılınacağına dair ayrıntılı bilgiye http://www.philipsvs.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Siz de www.twitter.com/Philips_vs adresinden Philips'e meydan okuyabilirsiniz.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları