Satya Nadella'dan çalışanlarına ilk e-posta!

Microsoft'un yeni CEO'su, çalışanlarına seslendiği ilk toplu e-postasını gönderdi!

Satya Nadella'dan ilk e-posta

Satya Nadella, Microsoft'un yaklaşık 6 aydır aradığı yeni CEO'sunun ismi. Daha önce bulut ve kurumsal çözümler Bölümünün başkanlığını yapan Nadella, şirketin yeni lideri olarak çalışanlarına ilk e-postasını yolladı.

Microsoft'un "dünyanın en iyi şirketi" olduğuna inandığı için CEO'luk görevine geldiğini söyleyen Nadella, yenilikleriyle sihirli işler yaptıklarını, fark yaratabileceği daha iyi bir şirketin olmadığını söyledi. Büyük başarılar elde ettiklerini söyleyen yeni CEO, sektörün gelenekleri kabul etmediğini, sadece yeniliklere saygı gösterdiğini ve daha fazla başarıya aç olduklarını söyledi. Nadella, amaçlarının Microsoft'un mobil ve bulut dünyasında atılım yapmasını sağlamak olduğunu vurguladı.

Mektubunda kendinden de bahseden Nadella, 46 yaşında olduğunu, 22 senedir evli olduğunu ve 3 çocuğunun olduğunu söyledi. Meraklılığı ve öğrenme tutkusuyla tanındığını anlatan Nadella, "bitirebileceğimden daha çok kitap alıyorum, aynı şekilde katıldığım çevrimiçi kursların sayısı da bitirdiklerimden fazla" dedi ve şunları ekledi: "Temel olarak inanıyorum ki yeni şeyler öğrenmiyorsanız, işe yarar ve harika işler çıkaramıyorsunuz. Dolayısıyla ailem, merak ve bilgiye aç olmak, beni tanımlayan sözcükler."

Dünyanın gücünü yazılımlardan aldığını söyleyen Nadella, Microsoft'ta olma sebebinin büyük işler yapmak olduğunu; bunu daha önce de yaptıklarını ve tekrar yapacaklarını söyledi. Nadella'nın e-postasının tam metnine buradan ulaşabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları