Tek tuşla 3D ses deneyimine hazır mısınız?

Samsung yeni nesil Smart TV'lerde 3D görüntü kalitesi kadar 3D ses teknolojisiyle de dikkat çekiyor!

Tek tuşla 3D ses

Samsung Electronics, Smart TV kullanıcıları için sunduğu en son teknolojideki 3D görüntü deneyimini 3D ses teknolojisiyle tamamlıyor. Samsung yeni nesil Smart TV'lerinde görüntü ve ses eşleşmesini sağlayarak video kaynağını analiz ediyor. 3D Ses Sistemi, basamaklı bir etki yaratarak zengin ve üç boyutlı bir ses sistemi keyfi sunuyor.

Samsung Smart TV, SMART Algorithm (AKILLI algoritma) kullanarak ekranı analiz eden bir teknoloji kullanıyor. Bu teknoloji sayesinde 3D Ses Sistemi'ne geçmeyi çok kolay bir hale getiren Samsung, 3D filmlerin keyfini tam bir 3D hissi ile izlenmesine olanak sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda sevilen program ve filmleri de 3D Ses Sistemiyle izlenebilir hale getiriyor.

3D ses sistemini kullanmak hem basit hem eğlenceli

3D ses sistemini devreye sokmak için Samsung Smart TV uzaktan kumandası üzerinde bulunan 2D ? 3D düğmesine basmak yeterli oluyor. Ayrıca menüde yer alan 3D Sound menüsünden 3D Ses derinliğini de ayarlamak mümkün. Sistemin 3D Ses Derinliği fabrika ayarı "low" (düşük) olarak ayarlanmış konumda. Ancak filmlerin, spor müsabakalarının veya aksiyon oyunlarının dinamik sahnelerini izlerken daha yoğun bir deneyim yaşamak amacıyla bu seviyeyi değiştirme avantajı da sunuyor.

3D Ses Sistemi 3D özelliğe sahip tüm Samsung TV'ler ile birlikte sunuluyor. Bu tür sistemler yalnızca alışkın olunan ses kalitesini artırmakla kalmıyor, 3D Ses + Çevresel Ses faktörünü de devreye sokuyor. Bu, daha zengin, daha canlı ve tamamen izlenilen sahnenin içerisinde hissettiren bir ses kalitesi de sunuyor.

Akıllı İçerik

Akıllı İçerik

Akıllı İçerik (Smart Content)

Tüketicilerin ihtiyaçlarını daha iyi karşılamak üzere daha güçlü ve kişiselleştirilmiş içeriği yaygınlaştırmak, Samsung Smart TV'nin temel prensipleri arasında yer alıyor. Angry Birds, Discovery Channel da dâhil olmak üzere şu anda dünya çapında bulunan 1.400'den fazla Smart TV uygulamasına ek olarak, Türkiye'de erişilebilen yüzlerce filme ulaşabileceğiniz sadece Samsung'a özel uygulama , National Geographic 3D, CNN Türk gibi yüzlerce uygulama da Türk kullanıcıların hizmetine sunuluyor.

Samsung'un yeni güçlü çift-çekirdek işlemcisi (Dual Core), tüketicilerin Samsung'un zengin içerik seçeneklerinin daha fazlasına tek seferde erişebilmesini sağlıyor. İşlemci, Web Browser (İnternet Tarayıcı) kullanırken veya canlı TV seyrederken, bir yandan da birden fazla uygulamanın hem kullanımına, hem de indirilmesine olanak tanıyarak, kullanıcıya gerçek anlamda bir çoklu-görev deneyimi sunuyor.

Samsung, 2012 yılında dünyanın her yerinden gelen içeriği daha fazla bir araya getirerek tüketicilerin ihtiyaçlarını daha iyi karşılıyor. Samsung 2012'de AllShare hizmetini yenileyerek, içeriğin, konumu fark etmeksizin bir cihazdan diğer bir cihaza veya Cloud'a aktarılmasını mümkün kılan "AllShare Play"e dönüştürdü. AllShare Play tüketicilerin içeriği manuel olarak Cloud'a aktarmalarını veya Smart TV ya da diğer mobil cihazlarından içerik aktarmalarını mümkün kılıyor. AllShare Play ayrıca sınırlı boyutta çevrimiçi depolama donanımına da sahip olacak.

Samsung Smart TV'ler şimdi daha akıllı ve ailenize daha yakın

Samsung Smart TV'ler aileleri yeniden oturma odasında topluyor. Yeni televizyonlar, Samsung'un sektörde türünün ilk örneği olan yeni bir dizi özel hizmeti sayesinde, kullanıcının televizyonuyla yapabileceklerini artırarak çoklu ekran dünyasının olanaklarıyla buluşuyor:

• Family Story kullanıcıya büyük ekranda fotoğraflarını düzenleme ve slayt gösterilerinin tadını çıkarma olanağını sunuyor. Ayrıca aile üyeleri bulundukları her yerden cep telefonları, tablet bilgisayarları, PC'leri veya televizyonları aracılığıyla fotoğraf, not ve hatırlatmaları paylaşabiliyorlar.
• Fitness özelliği kullanıcıya Samsung TV'sinden mobil bir Fitness uygulaması aracılığıyla bir Samsung akıllı telefonla iletişim kurma imkanı sunuyor. Kullanıcı, ayrıca WiFi özellikli bir tartıya bağlanarak kilosunu kontrol edebiliyor ve TV'nin içindeki kamerayı* kullanarak sanal bir ayna oluşturabiliyor ve egzersiz programını izleyebiliyor.
• Kids özelliği, çocuklar için zengin bir eğlenceli-eğitici uygulama ve oyun çeşitliliği sunuyor. Bu özellik, ebeveynler tarafından kontrol edilebiliyor ve izlenebiliyor.

*ES7000 ve ES8000 modelleri için geçerlidir

Okuyucu Yorumları