Ve karşınızda Motorola Moto X!

Motorola'nın "özgür" telefonu Moto X, "kısmen" de olsa işte böyle görüntülendi!

Bir dev sızıntı daha!

Bundan birkaç gün önce hakkında gizemli bilgiler açıklanan Motorola'nın iddialı akıllı telefonu Moto X'in ön panel görüntüleri sonunda sızdı. Siyah ve beyaz renk seçenekleriyle kullanıcılara sunulacak gibi görünen Motorola Moto X, plastik bir gövdeye sahip olacak.

"Kullanıcılar tarafından tasarlanacak ilk akıllı cep" olarak lanse edilen Motorola Moto X'in bunu nasıl gerçekleştireceği konusu ise gizemini koruyor. Zira renk seçeneğini, yapı maddesini, ek depolama miktarını, işlemci ve diğer teknik detayları seçme özgürlüğünü kullanıcılara sunacak iddiasıyla ortaya çıkan Moto X, bizlere sadece siyah ve beyaz renk seçenekleri arasında bir seçim sunacak gibi görünüyor.

Bu arada Motorola Moto X'in sahip olacağı teknik özellikler arasında ise; 1.7 GHz çift çekirdekli işlemci, HD ekran, 2 GB RAM, 16 GB depolama alanı, 10 megapiksel arka - 2 megapiksel ön kamera ve Android 4.2.2 işletim sistemi bulunuyor. Ancak bu bilgilerin henüz kesinlik kazanmadığını ve Moto X'in bizleri halen şaşırtabileceğini de söyleyelim.

Okuyucu Yorumları