Buradasınız:

Ana Sayfa

Haberler

Windows

Windows 7:Resimlere devam
19 Eylül 2008, 00:03

Windows 7: Microsoft yeni arayüzü tanıtıyor

Halil Mollaoğlu
Windows 7 resim yağmuru devam ediyor: Milestone 3 sürümünden yeni resimler...
Windows 7: Microsoft yeni arayüzü tanıtıyor
Windows 7: Ribbon arayüzünü daha sık göreceğiz.
Daha önceden Windows 7'nin üçüncü ön-sürümünün yayımlandığından bahsetmiştik. Şimdiye kadar sadece çok ufak bir tester grubu bu sürüme erişim elde etmişti. Fakat ilk resimler internete sızmaya başladı. Resimlerde temelden itibaren değişime uğramış Windows-programlarını görmek mümkün.

Mesela Windows 98'den bu yana neredeyse hiç değişmemiş olan Paint, en sonunda Ribbon arayüzü sayesinde yeni özellikler ve yeni bir görünüm kazanacak. WordPad'de de aynı durum söz konusu olacak. Normalde geniş fonksiyon yelpazesi sunan programlar için geliştirilmiş Ribbon arayüzü bu tip basit programlarda bir anlam kazanıp kazanmayacağı ise şu an için belli değil. Bunların dışında PowerShell 2 ismindeki yeni komut istemi de entegre edilmiş.

Ekran görüntüleri her ne kadar orijinal gözükse de bu onların gerçekten de öyle olduğu anlamına gelmiyor. Microsoft'un bu tip dedikodular karşısında genellikle sessiz kalması yüzünden, çekimlerin gerçek olup olmadığı da kesinliğe kavuşamıyor.

Resim galerimizde yeni Windows 7 resimlerini görebilirsiniz.

RSS: Bu yazıyı beğendiniz mi? Tıklayın, hiç bir yazıyı kaçırmayın

FORUMDA TARTIŞIN

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
YORUMLAR
Toplam 5 yorum
CHIP Online Ziyaretçisi yazmış:
Windows 7 de aynı vistaya benziyor, bunuda pek sevmedim.
24 Eylül 2008 Çarşamba, 10:07%100Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%0
Fattur yazmış:
2009 haziran da final sürüm yayımlanacakmış diye bir söylenti var. Burda adını hatırlamadığım bir editör seneye çıkmaz diye garanti vermişti.
Bana göre de bir an önce çıkmalı. Vista şamaroğlanına döndü. Bomba ellerinde patladı.
-----
hahahaha. Kimsenin işletim sistemini bilmemesinden o imzamdaki yazıyı okursanız anlarsınız

http://www.chip.com.tr/forum/Vista-..._t71448.html
20 Eylül 2008 Cumartesi, 11:35%100Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%0
Fattur yazmış:
Hala öğrenemediniz. İşletim sisteminde önemli olan şey görsellik değil, güvenlik ve fonksiyonelliktir. Bakın çoğu Linux distrosu görsellik olarak berbat ama güvenlik açısından bütün Windowslardan daha iyi. Artık görsel efektlere bakıp yorum yapmayın.
--
shashasha nasıl güleceğimi bilemedim.Linux daha mı güvenli hahahaha.
O işletim sistemi bi 1 numara olsun gör bak bakalım kim daha güvenli oluyor.Ms açıkları yamalıyor.Saldırılar olmasa kimsenin haberi olmayacak.Aynı şey linux ta şu şekilde.Öyle fazla saldıran yok.Açıkları saldırmak isteyen kod dan bakıpda ordan açığı iyice anlayıp saldırabilir/veya Kimse saldırmadığı sürece açıkları öğrenemeyeceksiniz ve ancak kendinizi böyle avutacaksınız
20 Eylül 2008 Cumartesi, 11:29Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Hala öğrenemediniz. İşletim sisteminde önemli olan şey görsellik değil, güvenlik ve fonksiyonelliktir. Bakın çoğu Linux distrosu görsellik olarak berbat ama güvenlik açısından bütün Windowslardan daha iyi. Artık görsel efektlere bakıp yorum yapmayın.
19 Eylül 2008 Cuma, 01:37%50Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%50
2009 haziran da final sürüm yayımlanacakmış diye bir söylenti var. Burda adını hatırlamadığım bir editör seneye çıkmaz diye garanti vermişti.
Bana göre de bir an önce çıkmalı. Vista şamaroğlanına döndü. Bomba ellerinde patladı.
19 Eylül 2008 Cuma, 01:07Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
YORUM ve TARTIŞMA
CHIP ONLINE UYGULAMALARI

iGoogle ve GoogleToolbar

Vista Sidebar 2.0

CHIP Online iGoogle UygulamasıiGoogle kullanıyorsanız Türkiye'nin en çok güncellenen teknoloji sitesini sayfanıza ekleyin!
Windows Vista Kenar Çubuğu AracıWindows Vista kenar çubuğunuzda, artık CHIP Online'daki tüm yazıları anında takip edebileceksiniz...

CHIP Online sitenizde!

Facebook Uygulaması

Sitenizi CHIP Online ile zenginleştirinCHIP Online haber, makale, inceleme ve galerilerini tüm ziyaretçilerinizle paylaşıp sitenizi zenginleştirin
CHIP Online Facebook Uygulaması21,000'den fazla kişi Facebook profillerinde, CHIP Online Uygulamasını çalıştırıyor. Siz de eklediniz mi?

İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

Günün Tam Sürüm Programı

Her gün tam sürüm bir yazılım

CHIP Online ve GiveAwayOfTheDay işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var! Bugünün ücretsiz tam sürüm yazılımını indirmek için aşağıdaki Hemen İndirin'e tıklayın.

Hemen İndirin

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

Farklı tasarımlarıyla 80 web sitesi

2008'in web tasarım trendlerini ortaya koyan dikkat çekici onlarca web sitesini bir araya getirdik.

diğer galeriler...

CHIP Online-VideoRSS-Feed

Harry Potter ve Melez Prens
Harry Potter hayranları bu film için alıştıklarından fazla bekleyecekler...

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

CHIP Dergisi: Kasım 2008

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com
  • Turk.Net
  • Turhost