Steven Spielberg Meğerse Öyle Dememiş

Netflix gibi akış hizmetlerinin Oscar almasına karşı olduğunu söylediği sanılan Steven Spielberg, meğerse bunu hiç dememiş!

Steven Spielberg öyle dememiş!

Akış hizmetlerinin Oscar kazanmasına pek sıcak bakmadığı bilinen Steven Spielberg, gerçekten de kuralları değiştirmek için çalışıyor mu? Görünüşe göre böyle bir şey söz konusu değil.

Film sektörünün önemli isimlerinden Jeffrey Katzenberg, Hollywood Reporter ile yaptığı bir sohbette Spielberg'in daha uzun sinema gereksinimleri veya Netflix gibi hizmetlerin ödül almasını engellemek için uğraştığını "kesinlikle söylemediğini" belirtti. Katzenberg'in iddiasına göre IndieWire "bir dedikodu duydu" ve Spielberg'in film şirketi Amblin Entertainment'ten gelen açıklama üzerine bu dedikoduyu "farklı bir yöne çevirdi".

Nihayetinde Katzenberg'e göre Spielberg, konu hakkında hiçbir şey söylemedi. Katzenberg, Spielberg'in Nisan'da Akademi yönetim kurulu toplantısına giderek akış filmlerine engel olmaya çalışacağını da yalanladı.

Tüm bunlar Spielberg'in görüşlerini gerçekten yansıtıyorsa, Netflix, Amazon ve diğerlerinin 2020'de Oscar şansı için endişe etmesine gerek kalmayacak.

Okuyucu Yorumları