Ücretsiz acil durum CD'si!

Bilgisayarınız açılmıyor mu? Gelin, can simidiniz olacak kurtarma CD'sini birlikte hazırlayalım...

Ücretsiz acil durum CD'si!

Hiren's Boot CD, yaşayabileceğiniz türlü soruna karşın, türlü araç barındıran bir sigorta gibidir.

Sabit diskiniz mi bozuldu? Sisteme virüs mü bulaştı? Sistem sebebini bilmediğiniz bir sorun yüzünden açılmıyor mu? Windows yüklemeden önce bu boot edilebilir disk sayesinde Hiren'in derlediği araçlarla bilgisayarınızı taratabilirsiniz. MBR'yi bile onarıyor! Disk bölümlendirme gibi yetenekleri de var.

Unuttuğunuz şifreleri, kaybettiğiniz verileri bu sayede kurtarabilirsiniz. Belleklerde sorun olup olmadığını test edebilirsiniz. Kısacası çok kullanışlı bir acil durum ilk yardım kiti bu Hiren's Boot CD.

Uzun zamandır da var, kullananlar pek memnun. Eğer hala keşfetmediyseniz şimdi keşfetmenin tam zamanı!

Nasıl kullanılır? Nereden indirilir?

Nasıl kullanılır? Nereden indirilir?
Hafızayı test edebilirsiniz

Hiren's Boot CD'yi indirin ve bir CD'ye yazın. CD'yi bilgisayara takıp yeniden başlatırken, BIOS ayarlarına girin.

BIOS'a girmek için gereken tuş aşağıda yazacaktır, F6, F8 gibi tuşlar farklı BIOS'larda etkindir. Dizüstü bilgisayarlarda bu iş için özel bir tuş olabilir, örneğin Lenovo dizüstü bilgisayarlarda kırmızı kutu resminin üzerinde İngiliz anahtarı simgesi olan bir Lenovo Care tuşu vardır. Buna basarak BIOS'a girebilir ve Boot Device'da Page Up, Page Down tuşlarıyla ilk Boot cihazını CD-DVD sürücü olarak seçebilirsiniz.

Yeniden başlatınca Pres a key to boot from CD seçeneği çıkınca herhangi bir tuşa basın ve Hiren's Boot CD arayüzü karşınıza çıkacak. Arayüzde farklı kategorilerdeki farklı araçları talimatları izleyerek kullanabilirsiniz. İşiniz bitince de CTRL+ALT+DEL ile restart atarsınız.

Download: Hiren's Boot CD

Okuyucu Yorumları