TOP 5: Unutulmaz cepler
9 Ekim 2008

TOP 5: Unutulmayacak cep telefonları

Selim Öztürk
CHIP Online editörleri seçti: İşte bizim asla unutamayacağımız 5 klasik cep telefonu modeli.
TOP 5: Unutulmayacak cep telefonları
CHIP Online editörlerinin ilk 5'i galerimizde...
Teknolojinin gelişmesiyle birlikte insanoğlunun hayatındaki en büyük devrim iletişim alanında oldu. Özellikle cep telefonları, artık hemen herkesin dünyanın neresinde olursa olsun birbirleriyle anında görüşebilmelerine olanak veriyordu.

Çıkış amacı iletişimi sağlamak olan cep telefonları, zaman geçtikçe farklı fonksiyonlarıyla kullanıcılarını kendisine çekmeye başladı. Bugün bir cep telefonuyla müzik ve radyo dinleyebilmek artık oldukça sıradan bir olay olsa da, bundan 10 yıl önce durum elbette daha farklıydı.

Günümüz cep telefonları artık bireylerin iletişimini sağlamaktan öte sunduğu çeşitli fonksiyonlarıyla kullanıcılarına ulaşmaya çalışıyor ve kamerası olmayan bir cep telefonuna rastlamak artık oldukça güç.

Bu makalemizde, CHIP Online editörlerinin oylarıyla seçtiğimiz unutulmaz 5 cep telefonunu bir araya getirdik. Tabi sizin seçiminiz farklı olabilir. Aşağıdaki yorum kutusu ve forumumuz da zaten bunun için orada duruyor...

RSS: Bu yazıyı beğendiniz mi? Tıklayın, hiç bir yazıyı kaçırmayın

FORUMDA TARTIŞIN

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
YORUMLAR
Toplam 8 yorum
12Sonraki
mancukya yazmış:
Ne yapilan yorumlar nede burada gösterilen resimlerdeki teller dogruyu yansitmiyor.
Ericsonun uzun kaba modeli dönemin saheseri.
Motorola startac kibar ince ama pahali.
Nokianin ilk antensiz ve 3 satirli renksiz ekranli teli.
Sony ilk piyasaya sundugu renkli ekranli telofonu.

Burada dönemine damga vuran telofonlarsa konusulacak söylediklerimin hepsi yenilemeyi baslatmistir yoksa su tel iyi bu tel iyi muhabbeti degil zaten olay.
19 Eki 2008  01:05%100Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%0
GTBlack yazmış:
Bence en babası 6310i,kullanıyorum diyorum ama bi çok üst seviyedeki kişiler bile kullanıyor...
15 Eki 2008  19:55Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
CHIP Online Ziyaretçisi yazmış:
burda en eski telefon olarak nokia 3310'u gösterebiliriz çünkü en süper modeller nokia 6300 silver,black,n95 ve samsung e250,d900i,u600,u700,u900 ve i900 omnia
10 Eki 2008  17:57%100Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%0
nokia 6310iunutulmadı
08 Eki 2008  20:31%100Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%0
bencede
3650
6600
7610
6670
6630
6680
n70
n73
n95 16gb
08 Eki 2008  13:11%80Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%20
12Sonraki

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
DONANIM İNCELEMELERİ

Gigabyte GA-EX58-UD3R

Gigabyte GM-M8000

Gigabyte GA-EX58-UD3RAnakart teknolojisinde gelinen son nokta.
Bugün, 10:30
Gigabyte GM-M8000Dünyanın en iyi lazer algılayıcılarından birine sahip.
03 Temmuz 2009 Cuma

Gigabyte GA-EP55A-UD4P

Genius Navigator 905BT

Gigabyte GA-EP55A-UD4PP55 yongasetine sahip olan ürün SATA 3 ve ONFI arabirimine sahip.
02 Temmuz 2009 Perşembe
Genius Navigator 905BTEk uygulamalar içeriyor.
01 Temmuz 2009 Çarşamba
CHIP ONLINE FORUM
CHIP Online Uygulamaları

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

Günün Tam Sürüm Programı

Her gün tam sürüm bir yazılım

CHIP Online ve GiveAwayOfTheDay işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var! Bugünün ücretsiz tam sürüm yazılımı: WinX DVD Ripper İndirmek için aşağıdaki Hemen İndirin'e tıklayın.

Hemen İndirin

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

Birbirinden güzel 80 yeni duvar kağıdı

YENİ: Birbirinden güzel 80 farklı duvar kağıdını bu galerimizde bir araya getirdik.

diğer galeriler...

CHIP Online-VideoRSS-Feed

Son Eklenen Videolar

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

Windows Live Özel

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

CHIP Dergisi: Temmuz 2009

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com
  • Level
  • Doğan Telekom
  • Turhost
  • CHIP Download

Cep telefonları | Ekran kartları | Desktop | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Dijital Kameralar | Taşınabilir diskler | LCD & Plazma | Monitörler