16 Temmuz 2008

Gold Edition Nokia 8800 - 2700$

Gold Edition Nokia 8800 - 2700$
Nokia'nın yeni cep telefonlarından biri olan Nokia 8800'ın ayrıca altın kaplamalı bir modeli de bulunuyor.

Ekstra hiçbir donanımsal özelliği içerisinde barındırmayan Gold Edition Nokia 8800'ın normal 8800'dan tek farkı resimden de anlayacağınız üzere ürünün altınla kaplanmış olması.

0,5 megapiksel SVGA kameraya sahip olan Gold Edition Nokia 8800'ın diğer özellikleri ise şöyle:

-64 MB dahili hafıza
-FM Radyo
-MP3 player
-180 dakikaya kadar konuşma süresi
-Video kaydetme

Nokia 8800'ın bu altın sürümü satın alındığında, kullanıcıya bu sürüme özel şık bir kutu da hediye ediliyor.

RSS: Bu yazıyı beğendiniz mi? Tıklayın, hiç bir yazıyı kaçırmayın

FORUMDA TARTIŞIN

Konu ile ilgili Ürünler

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
YORUMLAR
Toplam 26 yorum
123456Sonraki
CHIP Online Ziyaretçisi yazmış:
bir zaman gelecek orda herşey eşitlecenecek.peki orda bunun hesabını kim verecek?
24 Kasım 2008 Pazartesi, 21:12Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
beyler N1 telefon şifresini bilen varmı warsa bana msn den yazsın msn nem kalpten_1907li@hotmail.com
08 Kasım 2008 Cumartesi, 22:21Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
s.a
08 Kasım 2008 Cumartesi, 22:19Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
1 milyon dolar ile kaç aç doyurulur,kaç işsize iş bulunur?
17 Ekim 2008 Cuma, 21:34%0Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%100
123456Sonraki

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
YORUM ve TARTIŞMA
CHIP ONLINE UYGULAMALARI

iGoogle ve GoogleToolbar

Vista Sidebar 2.0

CHIP Online iGoogle UygulamasıiGoogle kullanıyorsanız Türkiye'nin en çok güncellenen teknoloji sitesini sayfanıza ekleyin!
Windows Vista Kenar Çubuğu AracıWindows Vista kenar çubuğunuzda, artık CHIP Online'daki tüm yazıları anında takip edebileceksiniz...

CHIP Online sitenizde!

Facebook Uygulaması

Sitenizi CHIP Online ile zenginleştirinCHIP Online haber, makale, inceleme ve galerilerini tüm ziyaretçilerinizle paylaşıp sitenizi zenginleştirin
CHIP Online Facebook Uygulaması21,000'den fazla kişi Facebook profillerinde, CHIP Online Uygulamasını çalıştırıyor. Siz de eklediniz mi?

İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

Günün Tam Sürüm Programı

Her gün tam sürüm bir yazılım

CHIP Online ve GiveAwayOfTheDay işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var! Bugünün ücretsiz tam sürüm yazılımını indirmek için aşağıdaki Hemen İndirin'e tıklayın.

Hemen İndirin

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

Çılgın hoparlörler

Hoparlörler sadece iyi ses duymak için mi? Yoksa görsel değeri de önemli mi? İşte çılgın tasarımlar!

diğer galeriler...

CHIP Online-VideoRSS-Feed

Ice Age 3 - Teaser Trailer
Ice Age 3'ten ikinci Fragman

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

CHIP Dergisi: Aralık 2008

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com